Boş doktor ağlantıları. Yine şiddet ajitasyonu. %0.001'lik oranda gerçekleşen şeyi sanki %50 oranda yaşıyorlarmış gibi örneğin malpraktis davalarıdır, şiddettir vs. Sırf bu tür ajitasyonlar yüzünden gerçekten malpraktise maruz kalmış hastaları, tedavi edilememiş, saygısızca karşılanmış mağdur hastaların haklarını konuşamıyoruz. Kolay gelsin. |
Derece yapıp da tıp-müh arasında kalan arkadaşlar için. (5. sayfa)
-
-
Mühendislik leş bir meslek haline geldi. 300 bininci bile girebiliyor.
-
Mühendislik veya tıp hangisine yatkınsan onu tercih et. Bence önemli olan kazandıktan sonra izleyeceğin yol. Benim önerim ister tıp ister mühendislik olsun öğrenciliğinin ilk gününden itibaren yurt dışı odaklı kendini geliştir. Tıp yazacaksan da USMLE sınavına girmek için ABD'de diplomanın kabul gördüğü üniversiteleri yaz. Bizdeki üniversite Birçoğu kabul görüyor. Ancak onu bilerek tercih yap.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dostum ama bana akptıplı nickli bir arkadas "doktur ol yegenim cok para var" demisti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tek hedef yurt dışı olacaksa mühendislik kesinlikle daha avantajlı usmle yolu gerçekten çok zorlu bir yol.Sınavlarla denkliği vermek ayrı bir zorluk ve masraf ayrıyeten denkliği verince de iş bitmiyor iyi kliniklerde match olabilmen için research konusunda cvnin dolu olması lazım.Tıp için yurt dışı konusunu özetleyecek olursak imkansız değil fakat gerek dil olsun gerek denklik meseleleri olsun baya emek ve maddiyat isteyen süreçler.Ülkenin de durumu ortada sağlık sistemini 10-15 senede bu hale getirdiler iktidar değişse de bu zihniyetin değişmesi bir o kadar süre alacaktır.
-
@Niçeağladığındaa hocam tıp yerine mühendislik yazın aselsanın şu an başlangıç ücreti yapılan %55 zamla 25500tl ye çıktı
çift maaşla 32-33bin bandında alıyorlar
her yıl yükseliyorlar 4 yıl deneyimli mühendis de 45binlerde alır diyorlar
keza tusaş, baykar, tai de artık iyi miktarda veriyorlar
------------------------------
ya da yazılımcı da olabilrisiniz google istanbul
zamsız maaşları
getir maaşı: 24bin tl
trendyol: 22500 tl
udemy: 55bin tl
turkcell: 32bin tl
afiniti: 50bin tl
ziraat bankası: 23bin tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 6 Ağustos 2022; 0:6:5 >
-
zaten de ilk 10bindeydiniz, baya da şansınız vardı
-
Hocam tıp fakültesi beynimi ezine peynire çevirdi artık bir şey okuyamam doktur olacam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
siz bilirsiniz
zaten verdiği maaşlar da alım gücü olarak düşük
ak partinin genel başkan danışmanı bile itiraf ediyor, durum bu
her yapılan düzenlenme karşısında hekim dışı sağlık çalışanı ayağa kalkıyor zaten, kısır döngüye girdi
personel sağlık haber kaynağıAk Parti Genel Başkan Danışmanı: Doktorların Aldığı Ücret Kesinlikle Adil Değilhttps://www.saglikpersonelihaber.net/ekonomi/ak-parti-genel-baskan-danismani-doktorlarin-aldigi-ucret-kesinlikle-adil-degil-h18460.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 6 Ağustos 2022; 0:13:26 > -
Noluyor burda sen kimsin ve ankaratıplıya ne yaptın
hadi 50 bin alacaksınız ve rakamları doğru söylüyorum
ama siz bu rakamları çok görüyorsunuz hep belirtiyorum ve rakamları kanıtlamak için uğraşıyorum
---------------
100bin tl alsan da az
mercedes s500 değil s400ü söylüyorum
fiyatı 8milyon tl
sen 100bin alsan bile 7 yılda zor alırsın
50bin alsan 14 yılda zor alırsın
hekimin parası sayısal olarak artması bir anlam ifade etmiyor ve tüm meslekler bu durumda
https://fiyat.mercedes-benz.com.tr/model/yeni-s-serisi/fiyat/2022
-
şu an açıklanacak yasada uzman hekim 40bine yakın pratisyen de 30bine yakın alacak hesaplamaları çıkacak
ama o paralarla eskisi gibi bir şey yapamazsın onu anlatmaya çalışıyorum
----------
ama siz sayılara kafaya taktığınız için bu durumu gözünüzü kapattınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 6 Ağustos 2022; 0:17:43 > -
Mercedes gla alamadığım doktorluğu napayım ben
Almanca dili loading...
edit: anlatım bozukluğu kasten yapılmıştır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 6 Ağustos 2022; 0:26:40 > -
hocammmm hoşgediniz
-
Sen kimsin ve gerçek ankaratıplıya ne yaptın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X