Beyler acil takım arıyorum adc-sup oynuyorum tek giriyorum 5 oyun üst üste kaybediyorum artık bıktım. Acil özelden yazabilir siniz.
quote:Orijinalden alıntı: Pegasus J. CrawfordEkle hocam: BlackPianist Main junglebeyler bende bronz silver takım arıyorum. sup adc farketmez tr deyim
quote:Orijinalden alıntı: YESSBITCHbeyler bende bronz silver takım arıyorum. sup adc farketmez tr deyimAlıntıları Göster silver 2 yim OGZ Arensnuphis ekleyın brolar
Free win almak isteyen silver goldlar eklesin knklar smurf kasioz.Top adc oynuyorum 1 kişinin oyunu bilmesi yeter taşirim ben. metal baba
quote:Orijinalden alıntı: akif08Adc yim ben kardeşim ekle PosaJapons5, takımınız da yer varsa beni de alır mısınız? TR deyim.
quote:Orijinalden alıntı: Berk0ayAdc ve sup oynarım isteyen ekleyebilir. Nick:IYrTkI ( ligim gümüş 5)Oyundan ekleyin Lebleli nickim Normalde Diamondum ama smurf hesabım var bronz serileri yapıyorum birlikte bir kaç el atarız
quote:Orijinalden alıntı: La PreenOyundan ekleyin Lebleli nickim Normalde Diamondum ama smurf hesabım var bronz serileri yapıyorum birlikte bir kaç el atarızAlıntıları Göster Silver 1 nick Radzai Mid oyuncusuyum ama Sup'um da çok iyidir. İsteyen ekleyebilir
quote:Orijinalden alıntı: Mem De LonSilver 1 nick Radzai Mid oyuncusuyum ama Sup'um da çok iyidir. İsteyen ekleyebilirAlıntıları Göster Eu west Silver 4, main support ve jungle. Adc'si iyi olan varsa uyumlu olabiliriz smurf tabiki tercihdir :D Nick: Im Einherjar