Şimdi Ara

DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.319
Cevap
667
Favori
611.247
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!

(En Son Oy Tarihi: 6.2.2025)
Giriş
  • DH'nin simgesi shark'lardan bir tanede biz yakalasak güzel olurdu veya g-shock falan
  • Android saat olabilir, powerbank, boombox aklıma diğer gelenler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı..
    Türkçe-İngilizce-Türkçe çeviri konusunda yardımcı olabilirim.
  • oraya bir adet tag heuer yazar mısınız? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhodora

Mantıklı..
    Türkçe-İngilizce-Türkçe çeviri konusunda yardımcı olabilirim.

Hocam bize şöyle kitlemizin kalabalığını ve isteklerimizi anlatan bir okkalı metin hazırlayıp sunsan bize keşke.Satıcılarla copy-paste paylaşırız.Sonrada gelen cevaplara göre hareket ederiz.Birileriyle paylaşayım sorumluluğu.Bende hazırlarım ama pek vaktim yok.

http://forum.donanimhaber.com/m_91042124/mpage_676/f_//tm.htm#102513589

adresi ve şu an açtığımız başlık satıcılara referans olarak gösterilmeli mesajda bir de.

• Mantıklı

• Takipteyim

• Tamam, yazarız. Kitlemizin kalabalığı ne kadar acep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhodora -- 8 Şubat 2015; 0:33:08 >
  • Ihtiyaçlarım doğrultusunda bende varım bu işe konu sahibinide tebrik ediyorum süper akıl etmiş.Aliexpress'e gelince zaten bilen biliyordur ama ben kendi tecrübelerimden söylüyorum 4-5 kere alışveriş yapmışlığım var.Satıcıları doğru seçerseniz ücretsiz ve uzun bir kargo süreciyle PTT ile kapınıza kadar geliyor.

Senelik 5 adet(sanırım) ürün alma hakkınız var ama olay Aliexpress'e olunca pek kontrol edilmiyor ve bu sınırı aşabiliyorsunuz yapılan yorumlar içinde bir sorun çıktığını okumadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led + gözlük

• Rhodora R kullanıcısına yanıt
    Örneğin "+++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı" sayfasında 40536 Cevap 1348004 Görüntüleme 1682 Favori var.Bunu vurgulamak lazım.Bir de bu sayfayı gösterip yeni bir uygulama başlatıyoruz ayın dükkanı,ayın ürünü seçiyoruz.Bunu içinde satıcılara bize özel teklifler sunsun diye teklif götürüyoruz var mısınız vs. vs yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntHC

Ihtiyaçlarım doğrultusunda bende varım bu işe konu sahibinide tebrik ediyorum süper akıl etmiş.Aliexpress'e gelince zaten bilen biliyordur ama ben kendi tecrübelerimden söylüyorum 4-5 kere alışveriş yapmışlığım var.Satıcıları doğru seçerseniz ücretsiz ve uzun bir kargo süreciyle PTT ile kapınıza kadar geliyor.

Senelik 5 adet(sanırım) ürün alma hakkınız var ama olay Aliexpress'e olunca pek kontrol edilmiyor ve bu sınırı aşabiliyorsunuz yapılan yorumlar içinde bir sorun çıktığını okumadım

Ben ayda 5 ürünü geçiyorum hocam,ne yılı

• +1 Çok güzel bir düşünce. Ben alırken sürekli pazarlık yapıyodum. Satıcılar genelde az da olsa yapıyordu bi güzellik. Aldığımız fiyatlar bize göre ölü olsada oraya göre teknosa fiyatları :D
  • Led olacaksa bende varim bu isin icinde. Gecen aldigim led misir ampuller cok kaliteli cikti yarin irtibata geceriz saticiyla

• quote:

Orijinalden alıntı: thunderstruck7

Led olacaksa bende varim bu isin icinde. Gecen aldigim led misir ampuller cok kaliteli cikti yarin irtibata geceriz saticiyla

Hocam LED işine sen el atsan.Hiç işim olmadı benim LED'le felan.Sorumluluğu sen al işte

Hangi dükkan hangi ürünler vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmrxa -- 8 Şubat 2015; 0:48:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realmrxa

quote:

Orijinalden alıntı: AntHC

Ihtiyaçlarım doğrultusunda bende varım bu işe konu sahibinide tebrik ediyorum süper akıl etmiş.Aliexpress'e gelince zaten bilen biliyordur ama ben kendi tecrübelerimden söylüyorum 4-5 kere alışveriş yapmışlığım var.Satıcıları doğru seçerseniz ücretsiz ve uzun bir kargo süreciyle PTT ile kapınıza kadar geliyor.

Ben ayda 5 ürünü geçiyorum hocam,ne yılı

Haklısınız hocam Aliexpress'e çok fazla yoğun olduğu için kontrol edilmiyor yada devlet bu işleri esnek bırakıyor bu arada yasak olan bazı ürünleride(elektronik Şeyler mesela) Aliexpress'ten alanları okumuşluğum var bu konuda bilginiz var mıdır acaba ürün olarak sınırlarımız neler olacak ona göre ihtiyaçlarımızı yazalım.

• Hocam siz baya uzak kalmışsınız bu yurtdışı alışveriş olayına. Devlet aliexpresi kontrol etmez zaten. Biraz forumu dolaşın neler getirilmiş neler diye. Ben ayda 5 tane telefon geçiriyorum.
  • Hocam bişeyler karaladım, şöyle bi inceleyin. Geliştirilebilir.

Hi!

We are a group of people organized via one of the most popular forum websites in Turkey called “forum.donanimhaber.com”. We are reaally interested in shopping from “aliexpress.com”. We are sharing suitable and preferable products to buy among us every single day. You can have a look at our forum page from the following link in which there are 676 pages of comments (40538 responses, 1348126 looks) up to now. Here is the link:http://forum.donanimhaber.com/m_91042124/tm.htm

The reason why I am writing to you is that we –as DonanimHaber.com users– want a special discount from you because hundreds of potential customers are waiting for reliable (and also as cheap as possible) suppliers and sellers.

For this purpose, we are organizing in this forum (http://forum.donanimhaber.com/m_102506944/tm.htm ) and we are going to choose the “shop of the month” and start to buy from that shop every month as a group and/or individually. We know that you will not ignore hundreds of prospective clients and thousands of observers and offer us a special discount.

We are looking forward to hearing from you as soon as possible.

Sincerely..

edit: link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhodora -- 8 Şubat 2015; 0:59:45 >

• Led ampul sipariş verdim bir arkadaşımın önerisi ile 2 adet 9w, 2 adet 12w
    henüz kargo gelmedi, fiyatı uygun
    kargo geldiğinde deneme yaptıktan sonra paylaşırım

Buradan

edit:link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frank -- 8 Şubat 2015; 1:00:47 >
  • zackill kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok o zaman hocam sağolun yorumunuz için
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.