Şimdi Ara

Dereceli Liğ Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş çöpsün işte 10 maçta yenildiysen.
  • Herkes plat olacak değil ya, bronzlara da ihtiyacımız var
  • Bronz iyidir
  • Dostum önce kendine bakman lazım. Yanlış anlamanı istemem insan 10 maçta kaybeder çok çok aşırı şanssız da olabilirsin piyango gibi 10 maçın 10unda da bi sıkıntı çıkmış olabilir bunlara eyw, ama senin durumunda biri için dönüpte oraya geçiyim buraya geçiyim gibi sözler hoş değil. Kim ne derse desin bronztan gümüşten çıkamıyorsan bu tamamen senin oyunculuğuna bağlı bir durum, bunun aksine kimse beni inandıramaz çünlü kendi gözlerimle gördüm, geçen sene eastteki hesabımı tr ye geçiremeyince tr den hesap aldım, 200 maç atmış ve bronz 5 teydi hesap, mmr yerlerdeydi, üst üste 17-18 maç kazandığımı biliyorum, bunların arasında afk lar feederler vs hiç mi olmadı tabiki vardı. Ama o seviyede ne olursa olsun her 2 maçtan birini taşıyamıyorsan çokta beklentin olmasın oyundan eğlenmene bak
  • Tr'de bronz5ken weste geçenleri hangi lige atacak çok merak ediyorum. 15.seviye felan yaparlar sanırım
  • Ne deseniz haklısınız vallaha ama maçta ya biri ks attınız diyip trip atıp tf ye gelmiyor yada adclerde sorun çıkıyor sup yerine 2 adcle giriyorlar bronz 3 geçecektim yine aynısını yaptılar tekinde adam internet sürem bitecek ondan girdim dedi 4dakika sonra gitti :@ galiba abdestli girmeyi denemeliyim teşekkürler.
  • Arkadaş bronzluk adamların bronzda olmalarından rahatsız olmalarına inanamıyorum. 10'da 0 yapmışsın, afklara feederlara sövüyorsun. Sen bile gümüşe düşmeyi bekliyorsan, bronzdakiler ne tür oyuncular olmalılar? Kusura bakma ama senin gibi birisinin bronzdan ileri gitmesinden şahsen ben rahatsız olurdum.
  • bronz arkadasin hesabinda rivenla hic kaybetmeden bi gunde 2 lig atlattim. bana hic mi gelmedi troll feeder vs. geldi tabi ama bahane olamaz bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.