Bildirim
Dereceli Takımlar Hk.
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bilir kişi bekleniyor bende merak ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HiddenHunter
bilir kişi bekleniyor bende merak ettim
Eyv en azından uplanmış oldu -
Aliyor ama cerceve sadece normal oyunda ve 5v5 takim macinda gozukuyor diye biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Neutrally
Aliyor ama cerceve sadece normal oyunda ve 5v5 takim macinda gozukuyor diye biliyorum
Çerçeveden ziyade şanlı kostüm için diyodum? -
Atılan maçların %10'u kadar maç atmış olması gerekiyordu en son. Değiştirilmediyse o hala öyle. Yani yeni giren bir kişi maç yapmadan ödül alamıyor.(en azından alamıyordu en son) -
Hiç maç atmadıysa alamaz diye biliyorum.Üstteki arkadaşın dediği kadar maç atılması lazımdı en son düzenlemede -
Eyvallah sağolun -
quote:
Orijinalden alıntı: merttumer
quote:
Orijinalden alıntı: Neutrally
Çerçeveden ziyade şanlı kostüm için diyodum?
O kostumu alinca cok sanli olacaksin
10 zafer alması lazım takımla ozaman şanlı kostüm felan gleir -
Riot onun önlemini almıştır diye düşünüyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X