Şimdi Ara

deri kaplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bora arabama deri koltuk kaplatmak istiyorum..fiyatlar konusunda bilgi verebilir misiniz..
    bir de gebze istanbul civarlarında yer tavsiye edebilirseniz çokiyi olur...

• ayrıca lastik ve jant değiştirmeyi de düşünüyorum..önerilerinizi bekliyorum...
  • Bora aracınız için deri döşeme fiyatları sorunuza, Aynı konudan yani oto deri döşeme konusundan fazla sayıda olup dağnıklık olmaması açısından size OTO DERİ DÖŞEME topiğinde bizzat cevap yazıyorum .Bu arada ,yazdığım cevap haricinde OTO DERİ DÖŞEME topiğinde diğer sayfalarda ,airbaglerde bir problem oluyor mu ? , ağırlık sensörü nedir? , deri temizliği nasıl yapılır? Suni alman deri ve hakiki montana deri arasındaki farklar ,eksileri ve artıları nedir? , deride ısıtma şart mı ? gibi konularda OTO DERİ DÖŞEME topiğini incelerseniz tamamını bulabilirsiniz ..Bunun dısında topiclerde deri veya oto kelimelerine tıklarsanız direk sitemize ulaşabilir foto galeri bölümünden hem kendi aracınızın deri yapılmışlarını hemde 4000 den fazla fotoğrafa ulaşabilirsiniz ..

Saygılarımla

A.CEM ADALI

• cem abi bise sormak istiyorum. malum stilo yu sende deri yaptircakdim. niyetim vardi ama sattim :)
    alfa 156 aldim. orginal deri doseme var. ama derileri biraz catlamis ve rengi hosuma gitmiyor. ne yapmam lazim?
    deri dosemeyi boyuyolarmis? boyle bisey duydum. asli astari nedir? siz yapiyormusunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seramik Kaplama
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.