Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 DERİMOD 150 TL HEDİYE ÇEKİ Satın Al 27 Eylül 2016 18:05 1 1 DERİMOD 150 TL HEDİYE ÇEKİ Arkadaşlar merhaba; Derimod mağazasından bir ceket aldım ve bir sonraki alışveriş için şahsıma 150 tl hediye çeki takdim edildi. Sizlerde Derimod mağazasında yapacağınız "TEK GİYSİ" alışverişlerinizde bu hediye çekini kullanabilirsiniz. Fiyatı 75 tl olarak belirledim. Yani yapacağınız bir alışverişte 75 tl karınız olacak. Not: Hediye çeki kullanılarak yapılan giysi alışverişlerinde tekrar hediye çeki kazanabilirsiniz. Detaylı bilgi için;https://www.derimod.com.tr/kampanyalarvesartlar Fiyat : 75 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir, Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Yemeksepeti 15/30 indirim kuponu satılık DERİMOD 150 TL HEDİYE ÇEKİ SANALMARKET 100/25 KODU