Dikey bir derin dondurucu düşünüyorum, çok yüksek ve geniş olmayan. En iyi alternatif olarak Liebherr GN 2323 modelini görüyorum, 1529 TL yetkili satıcısında. Kafamdaki diğer alternatifler Bosch GSN29VW30 , Electrolux EUF 2042 AOW , Siemens GS29NVW30.
Görüşlerinizi alabilir miyim?
Bir de Liebherr de gn 2323 ve gnp 2356 premium modelleri var. Aralarında küçük bir fark var, bilenler için soruyorum değer mi?
bende 3 yıldır Liebherr dondurucu var. Hangi model aklımda değil ama 85 cm yükseklikte. Hangi model olursa olsun, hepsi -28 üstüne çıktıkları için muhteşem kalitede donmuş gıdaya sahip oluyorsun. Eskiden hiç bir şey dondurmazken, şimdi neyi hesaplı bulursak donduruyoruz. Keşke zamanında 4 çekmece yerine 8 çekmeceliyi alsaydım.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Liebherr 2323 modelini aldım, yerinde gördüm hoş bir model. Koku geçmesin diye aralarda cam ayırıcılar da var.
Aynı modelleri bende inceliyorum. seçim sebebini ve sonrasundaki izlenimleri paylaşırsan sevinirim
cipsysC
kullanıcısına yanıt
Aldığım modeli yerinde görmüştüm, premiumu niçin tercih etmediğimi inanın şu an için hatırlayamadım. 3 aylık izlenimim problemsiz olduğu noktasında, muhtemelen buzdolabı değiştirirsem difrizsiz bir liebherr alabilirim.
teşekkürler bilgilendirme için incelerim detayını bende :)
servis konusunda liebherr tatmin edici cevaplar veremiyor. servisleri 81 ilde varmış. öyle diyorlar. ama garanti belgesinde yazamıyorlar. internette yayınlayamıyorlar. bizi arayın yardımcı oluruz diyorlar. kurumsal bir garanti değill de bireysel bir garanti veriyorlar sanki. üç gün sonra batarsa ne olacak türkiye distribütörü?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme