Şimdi Ara

Derindondurucu Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
3
Favori
86.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Derin dondurucu konuları neden bu kadar hareketsiz?
  • Konu güncellenmişken bende engin bilgilerinizden tavsiye alabilirim Arçelik olabilir, ya da Altus ta olabilir.
  • Merhaba arkadaşlar, var mıdır tavsiyesi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurban yaklaşıyor konuyu hortlatayim fırsat bulursanız tavsiye edeceğiniz ürün var da bende almak istiyorum.

• Profilo var yedi bölmeli, iki yıl olacak gayet memnunuz. Alırken uğur mu profilo mu diye çok ikilemde kaldım. Aldığımız yerde her ikisi de vardı yakından çekmeceleri kıyaslama imkanım oldu, profilonun çekmeceler bariz daha kaliteliydi. Çok da sessiz. Elektriğe de etkisini ben tespit edemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: batu25

Profilo var yedi bölmeli, iki yıl olacak gayet memnunuz. Alırken uğur mu profilo mu diye çok ikilemde kaldım. Aldığımız yerde her ikisi de vardı yakından çekmeceleri kıyaslama imkanım oldu, profilonun çekmeceler bariz daha kaliteliydi. Çok da sessiz. Elektriğe de etkisini ben tespit edemedim.

Fabrika verilerindeki günlük elektrik tüketimine bakın. Örneğin 1 Kw yazıyorsa siz o değerin üstüne kapı açıp kapadığınızı ve havaların sıcak olup derin dondurucudaki ısı kaybını düşünerek o fabrika tüketim verisine %25 fazlalık ekleyin 1.5 kw gibi.

Sonra yaşadığınız bölgedeki 1 Kw elektrik kaç kuruş onu öğrenerek örneğin 1 kw 40 kuruşsa 1 Kw veya 1.5X30= 45 Kw 45X0.40= 18₺ gibi bir rakam yapar .

Etkisini farketmemeniz normal çünkü elektriğe hep zam yapılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şok indiriminden 199-TLye finlux aldım 3 çekmeceli :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elementry -- 23 Haziran 2018; 9:8:43 >
  • Electrolux öneriliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • elementry kullanıcısına yanıt
    Bu sok, bim, a101 gibi marketlere cok sinir oluyorum. Adamlar bir turlu internet satisi yapabilecek magaza anlayisina ulasamadilar. Adam gibi internet siteleri bile yok. Toplasan internet pazarlamaciliginda konusunda bir Migros etmiyorlar. Bana da lazim bu urunden, simdi 10 tane magaza mi gezeyim tek tek. Birbirinden haberi de yok adamlarin, kimin stogunda var kimin yok soyleyemiyorlar.
  • zevallielci Z kullanıcısına yanıt
    Ben de no frost arayışındayım çekmeceli.

• Derin dondurucu arçelik ve bosh arasında kaldım ben de, no frost önermediler çekmecesi sonuna kadar doldurulursa üfleyici kısmı kapanabiliyormuş rezistanlı da kar yapıyormuş kararsızım

• Mrb derin dondurucu almak istiyorum ama kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim Arçelik 2061 nfd ile Uğur ued7245 arasinda kaldım sizce hangisini almalıyım teşekkürler

• ekru kullanıcısına yanıt
    Hangisinde karar kıldınız

• Uzun zamandır foruma girmemiştim mesajınızı yeni gördüm muhtemelen aldınız ama arçelikte karar kıldık ve memnunuz..

• derin dondurucu alacağım tavsiye var mı arkadaslar memnun kaldınız mı aldığınız derin dondurucudan
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Can bey, konuyu hortlattım ama yine sizin yazılarınızdan karar vermeye çalışıyorum fakat güncel bir tavsiyenizi bulamadım.
    2000tl altında, az yakan çok giden, mümkün olabildiğince büyük hacime sahip bir dolap arıyorum. yatak-dikey ve gürültü seviyesi önemli değil ama mümkünse daha sessiz ve dikey tip olanlar daha kullanışlı ve az yer kapladığından tercih ederim. Yine de yataylar daha iyi derseniz yatay alırım.

ps. tüm beyaz eşyalarımı sizin tavsiyenizle aldım hepsinden memnunum çok teşekkür ederim zahmet edip ilgilendiğiniz için.

edit: araştırmalarım ilerledikçe kesenin ağzını açtım.
    "Bosch GSV33VW31N" modelini beğendim 2650tl n11'de buldum. Bu fiyata tavsiye edeceğiniz daha iyi özelliklere sahip bir dolap yoksa bunu alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435 -- 28 Nisan 2020; 0:22:15 >
  • Derin dondurucu almak istiyorum enerji tasarruflu sıkıntı çıkarmayacak güncel ürün tavsiyeniz varmıdır? Teşekkürler
  • Herkese merhabalar yakın zamanda bende bir dikey derin dondurucu arayışına girdim. Siemens gs33vvw31n modeli kafama yatmıştı fakat nette bi kaç yorumda çok fazla sesinin çıktığını yazmışlar. Yakın zamanda bu tarzda bir derin dondurucu alıp tavsiyede bulanabilecek birileri varsa çok sevinirim. Çünki bi çok marka ve model var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 435

Can bey, konuyu hortlattım ama yine sizin yazılarınızdan karar vermeye çalışıyorum fakat güncel bir tavsiyenizi bulamadım.
    2000tl altında, az yakan çok giden, mümkün olabildiğince büyük hacime sahip bir dolap arıyorum. yatak-dikey ve gürültü seviyesi önemli değil ama mümkünse daha sessiz ve dikey tip olanlar daha kullanışlı ve az yer kapladığından tercih ederim. Yine de yataylar daha iyi derseniz yatay alırım.

ps. tüm beyaz eşyalarımı sizin tavsiyenizle aldım hepsinden memnunum çok teşekkür ederim zahmet edip ilgilendiğiniz için.

edit: araştırmalarım ilerledikçe kesenin ağzını açtım.
    "Bosch GSV33VW31N" modelini beğendim 2650tl n11'de buldum. Bu fiyata tavsiye edeceğiniz daha iyi özelliklere sahip bir dolap yoksa bunu alabilirim.
    bende aynının siemens marka olanını beğendim fakat sesi fazla diyorlar :(

• chem06 kullanıcısına yanıt
    profilo alın gitsin valla. bosch alacağıma profilo mu alsaydım diye içimde kaldı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.