Şimdi Ara

dermanı olmayan derdim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a öncelikle. sizle dermanı olmayan derdimi paylaşmak istedim.

aşığım hemde çok aşığım. Tam 1 senedir bu seneki sınıf arkadasıma aşığım:( açılamıyorum.
    arkadaşlıgınıda kaybetmek istemiyorum.
    hep onu izliyorum hep onu düşünüyorum hep resimlerine bakıyorum.
    kısacası seviyorum ama bilmiyo bilmiycekte

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 10 Eylül 2009; 14:38:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mraccelia

Dinledin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: mraccelia

Dinledin mi?

dinledim :( sözler ve melodi çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mraccelia -- 10 Eylül 2009; 14:49:45 >
  • Arkadaşım dermanı olmayan çağre diyince bende hastasın falan sandım.Böyle şeyleri kafana takma.Önce sevdiğin kişinin davranışlarına dikkat et.Sana karşı bi yakınlık duyuyor mu.Hal hareketlerine sözlerine dikkat et.Ona göre sevdiğini söyleyip/söylemeyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.I.P-Rest in Peace

Arkadaşım dermanı olmayan çağre diyince bende hastasın falan sandım.Böyle şeyleri kafana takma.Önce sevdiğin kişinin davranışlarına dikkat et.Sana karşı bi yakınlık duyuyor mu.Hal hareketlerine sözlerine dikkat et.Ona göre sevdiğini söyleyip/söylemeyebilirsin

haklısın ama yapamıyorum işte..sagol yinede tavsiyen için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlığı değiştir, dermanı olmayan dertmiş...Dert görmemişsin sen.
  • git konuş kızla hergün öleceğine bir gün öl
  • Her şeyin bir dermanı vardır.Bu şifanın gelmesi uzun sürse bile.
  • Tek bir çaren var dostum.Okul açılınca kızın arkasındakı sıraya otur ve sümügünü kızın saçına sür.Ama dikkat etmelisin bunu kimse görmemeli.
  • Böyle devam edersen zarar görürsün sürekli.Beklemek kötü birşey.Belki o da sana karşı boş değil ama senden birşeyler bekliyor ilk önce.Bence git söyle.Kabul ederse güzel.Etmezse de zor olcak ama unut.Böylece acı çekmekten kurtulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bctbct

Tek bir çaren var dostum.Okul açılınca kızın arkasındakı sıraya otur ve sümügünü kızın saçına sür.Ama dikkat etmelisin bunu kimse görmemeli.

Evet bu taktik çok işe yarar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.