Şimdi Ara

DERMATOLOJİK HASTALIKLAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
24.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yanlış anlama boş bir iş yaptığını filan imâ etmedim. Öncelikle emeğine teşekkür ederim. Bol bol bilgi kaynağı olmuş, onu kastettim. Ama böyle giderse DH senin için servarlarına birkaç terabyte'lik disk eklemek zorunda kalacak, zararsın yani

Ayrıca araştırıp bulan beynine sağlık, cevap ver butonuna defalarca tıklayıp defalarcada copy paste yapan parmaklarına Allah zelal vermesin. Her birini öperim tek tek
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

Yanlış anlama boş bir iş yaptığını filan imâ etmedim. Öncelikle emeğine teşekkür ederim. Bol bol bilgi kaynağı olmuş, onu kastettim. Ama böyle giderse DH senin için servarlarına birkaç terabyte'lik disk eklemek zorunda kalacak, zararsın yani

Ayrıca araştırıp bulan beynine sağlık, cevap ver butonuna defalarca tıklayıp defalarcada copy paste yapan parmaklarına Allah zelal vermesin. Her birini öperim tek tek

bende seni öpüyorum kardeşim
    bu arada hepimizin 19 mayıs bayramı kutlu olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: rapstradamus

quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

Yanlış anlama boş bir iş yaptığını filan imâ etmedim. Öncelikle emeğine teşekkür ederim. Bol bol bilgi kaynağı olmuş, onu kastettim. Ama böyle giderse DH senin için servarlarına birkaç terabyte'lik disk eklemek zorunda kalacak, zararsın yani

bende seni öpüyorum kardeşim
    bu arada hepimizin 19 mayıs bayramı kutlu olsun

Cumartesi günü 19 Mayısta bizi çalıştıran patronlarımızı anarak kutluyorum bende...

• ayıp valla yaaa
    gülücük attığıma bakma
    işçi hakları uygulanmıyor hala
    neyse fazla derinlere inmeyeyim
  • Konu hort, şu aralar bunyon satan firmalar çıktı.www.ayakbunyon.com ve n11 gibi yerlerde. Kullanan var mı?
  • hort beyler ayak mantarından dolayi bacağimda enfeksiyon oluştu 1 aydir geçmek bilmedi selülit enfeksiyonu ne yapmam gerekiyor doktora gittim iğne werdi 45 tane vuruldum geçmedi hala
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.