Yanlış anlama boş bir iş yaptığını filan imâ etmedim. Öncelikle emeğine teşekkür ederim. Bol bol bilgi kaynağı olmuş, onu kastettim. Ama böyle giderse DH senin için servarlarına birkaç terabyte'lik disk eklemek zorunda kalacak, zararsın yani
Ayrıca araştırıp bulan beynine sağlık, cevap ver butonuna defalarca tıklayıp defalarcada copy paste yapan parmaklarına Allah zelal vermesin. Her birini öperim tek tek
quote:
Orjinalden alıntı: fuducuk
Yanlış anlama boş bir iş yaptığını filan imâ etmedim. Öncelikle emeğine teşekkür ederim. Bol bol bilgi kaynağı olmuş, onu kastettim. Ama böyle giderse DH senin için servarlarına birkaç terabyte'lik disk eklemek zorunda kalacak, zararsın yani
Ayrıca araştırıp bulan beynine sağlık, cevap ver butonuna defalarca tıklayıp defalarcada copy paste yapan parmaklarına Allah zelal vermesin. Her birini öperim tek tek
bende seni öpüyorum kardeşim bu arada hepimizin 19 mayıs bayramı kutlu olsun
quote:
Orjinalden alıntı: rapstradamus
quote:
Orjinalden alıntı: fuducuk
bende seni öpüyorum kardeşim bu arada hepimizin 19 mayıs bayramı kutlu olsun
Cumartesi günü 19 Mayısta bizi çalıştıran patronlarımızı anarak kutluyorum bende...
ayıp valla yaaa gülücük attığıma bakma işçi hakları uygulanmıyor hala neyse fazla derinlere inmeyeyim
Konu hort, şu aralar bunyon satan firmalar çıktı.www.ayakbunyon.com ve n11 gibi yerlerde. Kullanan var mı?
hort beyler ayak mantarından dolayi bacağimda enfeksiyon oluştu 1 aydir geçmek bilmedi selülit enfeksiyonu ne yapmam gerekiyor doktora gittim iğne werdi 45 tane vuruldum geçmedi hala
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme