Şimdi Ara

DERS ÇALIŞMAK İÇİN TABLET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ders çalışmak için tablet almayı düşünüyorum.hocaların verdiği pdf ve powerpoint sunumları üzerinden ders çalışıyorum. Telefonda ya da laptopta bunlara bakmak zor oluyor.

Üzerine kolaylıkla not alabileceğim,kullanımı rahat, hafıza sorunu olmayan tablet önerilerinizi bekliyorum.

(Konuyu android bölümüne açtım ama ipad ve windows tabletleri hakkında da yorumlarınız varsa yazabilirsinz)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

• windows tablet aldım androidden daha geniş kullanım alanı var ve daha fonksiyonel diye düşündüm. umduğum gibi çıkmadı. aslen pc için yapılmış bir işletim sistemi olduğu için tablet modu sadece üzerine uygulanmış bir görüntü modu gibi kalıyor. temelde yine windows ve dokunmatik ekranla windows kullanmak tam bir eziyet. tablet casper t9w modeliydi. kronik wifi problemi çıkınca 1 aylık uğraş sonucu iade ettim kurtuldum.
  • Bütçeniz ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazabel

Bütçeniz ne kadar

Henüz bir bütçe belirlemedim

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman applenin ürünleri işini çok iyi sekilde görür stylus kalem ve 4.nesil bir ipadle cok rahat edersin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazabel

O zaman applenin ürünleri işini çok iyi sekilde görür stylus kalem ve 4.nesil bir ipadle cok rahat edersin :)

Teşekkür ederim :)

• Ben P580 aldım samsung spenli 1079 TL'e gayet iyi bir model 8 çekirdek 3gb ram var.
  • P580 Tam senin için üretilmiş bir ürün dostum içerisinde hassasiyete duyarlı bir kalemde mevcut
    hem derslerinde sana yardımcı olur tüm Office uygulamalarını sorunsuz kullanırsın
    ayrıca kalemi okadar hassasiyete duyarlı bir kalemdirki bastırarak çizilen bir çizgi ile yumuşak bir çizgiyi bile ayırt edebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

Ben P580 aldım samsung spenli 1079 TL'e gayet iyi bir model 8 çekirdek 3gb ram var.

Sağolun tavsiyeniz için

• Chromebook da bakabilirsiniz aklınızda olsun. Asus'un var uygun fiyatlı hem tablet hem normal kullanıma uygun şeyleri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.