Şimdi Ara

Ders çalışmaktan bıktım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sana zamanında 3.14 koymuştum. Bu dönem bu koyduğumun üstünde bir ortalama yaparsan sana söz, seni eskorta götüreceğüm  

• Jamser kullanıcısına yanıt

Saldım olm o işleri, ingilizcem iyi değildi 2 sene de iyi eğlendim, he 1 sene uzamasa iyiydi de yapacak bir şey yok. ilk 10 bine girmiş, maddi durumu bana yakın bir manita bulmadığım sürece mgtow. ea 200k olmuş, hayatta bi amacı ideali olmayan, sırf sarışın mavi gözlü diye idealize ettiğim karaktere sahip olduğunu düşünüp elf elf diye dolanmayacağım kesin. Akıllandık.

• bu kadar dersleri umursayan kimi gördüysem ya uzattılar ya da okulu saldılar. Bu kadar aşırısı iyi değil. Yaşın genç günde 15 saat pc başında ne duruyorsun ? Her şeyi idareli bir şekilde götürmeye bak. Okulu uzatman sorun değil zaten ama hayatının en güzel zamanlarında abd'de cs master yapıcam diye gezersen kendini mahvedersin

sen ağzında emzik mocik mocik ederken benim ankara'da girmediğim ortam kalmadı. pavyonundan gece kulübüne.

notlar aşağı yukarı şekilleniyor. dediğin imkansız. anca sınavlara girmezsem.

• Discrete Math dışında A beklemediğini söylüyordun.

o midtermlerden önceydi.

türkçe kesin olarak A gelmeyecek. b+ veya a- gelir

ctis 151 (c). quiz 100, lab sınavı 110, midterm de 95-105 arası. Kesin A alırım final konularını şimdiden biliyorum

Eng 101: 50 puanlık kısım bitti benim notum 48 şu an. finalde essayi iyi yazarsam A gelir yoksa A-

ctis 165: bak bu A- gelebilir ama A ihtimali de yüksek. Yarın quizden iyi almam lazım

math 101: Bu da %90 A gelecek

discrete zaten eforsuz A

Durum böyle. bazı dersleri gözümde fazla büyüttüm. C dışında A düşürmesi zor ders yok. C'de tüm konulara çok hakim olmadan A düşüremiyorsun.

• İyiymiş. Yarınki quizinde başarılar o zaman.

• ctis 165 dersi kadar illet bir şey yok. 100 sayfa slayt okudum bir şey anlamadım. konu anlatımlıdan 200 sayfa ingilizcesini okudum hala tam oturmadı kafayı yicem. YBS'nin ne kadar iğrenç bir bölüm olduğunu bununla birlikte de anlamış oldum.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • discrete e nasıl millet eforsuz A yazıyor aw. Oldukça zor bir ders proofunu yazmaca hatırlamaca. Soruyu akla getirmece, hatta natural deduction şu an sorsan maksimum kafadan bir şeyelr atabilirim. Özellikle bizde modus tollens vs. gibi hali hazırda literatürde olan türetilmiş şeyleri de kullandırtmıyorlar. kutu açıp bir şeyler assume edip üstüne o kutuyu negation // contradiction bulup kapatıp tersini falan gösteriyon. uzun ve meşakatli. İki haftadır dersine bile gitmiyorum ama asla rahat AA lık ders değil. Bunu başka bir okuldaki arkadaşım dedi diye üstten aldım belki de onun gazına geldim çok rahat olur diye bekliodum.. Gidip circuit falan alabilirmişim harbiden gerek yokmuş.

• EistroY661 E kullanıcısına yanıt

Bizdeki kolay hocam ctis bünyesinde veriliyor discrete.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EistroY661 E kullanıcısına yanıt

Klasik TR eğitimi, çıkmışları soruyorlar, zor olan proof kısımlarından soru gelmiyor veya çok kolay geliyor. Çoğu okulda durum bu, aslında zor olan bir ders en kolay matematik dersi haline geliyor.

• Quiz iyi geçti 90-100 arası bekliyorum. Eng 101 essayini de yazıp yükleyince. Finallere kadar yatış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.