Şimdi Ara

Ders İşlemediği Halde Maaşını Almak Haksızlık Değil Midir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben beden öğretmenliği okucaktım bak şimdi
  • ya hamile olan kadın öğretmenelere ne demeli 6 ay izinlerinde para alıyor 3 ay yaz tatili 15 gün arayıl tatili
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakimAdayı

quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

quote:

Orijinalden alıntı: Muco53

quote:

quote:

quote:

quote:

peki imamlar ?

Beden eğitimi dersine mi girsin ne yapsın imamlar? Din düşmanları bi bitmedi gitti şu forumda.

2.5K para alacak ne yapıyolar

Bütün meslek dalları bitti de sen imamlardan mı rahatsız oldun? Gerçi doğru ateist birinin rahatsız olması normal. Arada camiye uğra diyeceğim de o da yok. Rahatsız olmaya devam sayın din düşmanı.

Yo aksine senden daha müslümanım belkide

Her sabah 5te kalkmak zorundasın, yazları 11 buçuk gibi mesain bitiyor 5te kalkıyosun sosyal hayat yok, cemaat sorunlarıyla uğraşıyosun e bunun ramazanı var. Sen geberip gidince kim seni yıkayıp bi tarafına pamuk sokucak?

Bi senden daha muslumanim diyor.

Bunlarin koyde gorev yapan imamlardan haberi yok heralde, adam yanip tutusuyor din dusmanligi yapmak icin. Camur izi kalsin baska halt bilmezler.

Kardeş 5'te kalkıyonda sonuçta ibadet için kalkıyon para için değil. Cemaat niye sorun olsun ki görev zaten bu, dinin getirdiği bir şey cemaat. Benim burda kesinlikle imamlara karşı bi kötüleme niyetim yok ama, kömür çıkaran işçiler asgari ücretle çalışırken, imamlar o kadar parayı haketmiyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.