< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
CS 2.2 Ders Programı Açıklanmış (2. sayfa)

-
-
mikroişlemcide muhtemelen mcu programlamayı gösterirler en azından bildiğim kadarıyla bizim okulda stm32f4 üzerinden işliyolar.
mimari alanına yönelmek daha mantıklı ki zaten işlemci birimlerini öğrendikten sonra mcu programlamak için dersi almana da pek gerek yok gibi kendin de çözersin. daha çok boz zamanlarda hobi olarak ilgilenmek daha mantıklı geliyor bana mcu için.
mimarinin yanında bir de compiler tasarımını da öğrenmek mantıklı olabilir aslında
-
Risc v 'nin ne olduğu bile bu haftadaki derste karşıma çıktı öyle anladım
Neyse dersle beraber bir yandan da kitabından okur bir yandan da gömülü bakarım eğer zamanım olursa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha şimdiden bu alakasız alakasız derslere yoklama alınıyor diye gelmekten bıktım usandım, yani ben niye 2.5 saat ee dersi alıyorum ve dinliyorum, sahurdan sonra mis gibi uyumak varken neden 1 saat zaten bildiğim tarihi dinleyip geri gitmek için sabahın 8inde yola çıkıyorum, herkes kampüs içinde mi yaşıyor, trafik desen ayrı dert kampüsten çıktım yarım saat geçti daha metroya bile ulaşamadım cidden sıkıldım ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 7 Mart 2025; 17:33:53 >
Olm bilkentte olsan napcan çok katılar. 50dk ders için 25 km git 25km gel yapıyorum 🥹🥹
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bilkentte olsam burada hazırlık notuyla a vererek muaf olduğum ing dersini orada alıp bu ne biçim şey ya işimiz gücümüz yok dil derslerinde paragraf yazıyoruz derdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 7 Mart 2025; 18:27:37 >
Galiba bölüm dışı ders alerjim var
Hibrit eğitim şart, ama anlamak dinlemek istemiyor kimse. Neyse biraz daha dirensinler, yakında tarihe karışacak üniversiteler AI böyle devam ederse, her gün trafikte derse geç kalacağım stresinden bıktım ben de.
-
Sorma cidden aşırı yoruyor bölüm dışı dersler. Şimdi oturup essay outline’ı oluşturmak için 90-100 sayfa civarı ingilizce makale okuyup essayde kullanmalık alıntı çıkaracağın. Çile resmen.
Hocam bu AI mevzusunu biraz abartıyorsun gibi geliyor.
mitdeki dersler ytde var uni isi bitti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X