Şimdi Ara

Ders saatlerinde değişiklik: Biyoloji azaldı, din dersi arttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ne demek oluyor yahu! Bizi ortaçağ zihniyetine sürüklüyorlar.Bence asıl düşman bunlar gibime geliyor!
    ne demek biyoloji azaldı din arttı!
    http://www.cnnturk.com/turkiye/ders-saatlerinde-degisiklik-biyoloji-azaldi-din-dersi-artti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 15 Haziran 2017; 22:51:57 >

• biatçı nesil lazım malum aklı olan bunlar başımızdan gidene kadar çocuk falan yapmasın
  • Din dersi değil hocam Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi.

Ki 2 saat eskiden de öyleydi.

1 saat çok komikmiş.

Biyoloji, Kimya ve Fizik çok isteyenler Fen Matematik - Sayısal bölümde okurlar. Bu kadar basit.
  • Bizi Allah çamurdan yarattı. gerisini bilmenize gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Din dersi değil hocam Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi.

1 saat çok komikmiş.

Biyoloji, Kimya ve Fizik çok isteyenler Fen Matematik - Sayısal bölümde okurlar. Bu kadar basit.

AK Trollerin %99.99 Kıvırma modu genellikle ON oluyor

Ben kısaltma olarak yazdım onu ayrıca din olunca ahlaklı olacağın anlamına gelmiyor ( bir sürü örnek veririm sana ) burada sorun adam gibi eğitim!
    Ayrıca iktidarın yaptığı sadece bu değil dolu örnekleri var saçma sapan yerlerde namaz din istismarları 3 tane kızın yanına bir tane erkek koyup evlenme provası yapılmış

kısadan bunlar olsun uzun dersen yarın devamı gelir.
  • Biyoloji çok güzel bir dersti. 9. Sınıfta. Din derside öyle. İkiside 5 ti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 15 Haziran 2017; 23:6:41 >
  • Artık kelime haznem yetmiyor ne yazacağım diye bir süre ekrana aval aval baktım arkadaş
  • Saçma sapan ewrim fotosenentez cart curt mu öyrenecektik öbür tarafta bu hurafeleriniz yemez gençlik Kappa Face abiniz demişti dersiniz sonra
  • Celest kullanıcısına yanıt
    sizden iyi kıvıran yoktur daha bugün kılıçdaroğlu selahattin de gördük kimin kıvırdığını

biyoloji dersi gereksiz dersten daha gereksiz bir ders hiçbir yerde işine yaramayaacak bilgileri öğrenciler neden ezberlesin? adam doktorsa ezberler mühendsise neden ezberlesin ne anlamı var?
  • Ben bu hükümet kadar din İmanla kafayı kırmış insan topluluğu görmedim. Bırakın kim neye inanmak istiyorsa inansın. Size kaldı 10-12 yaşındaki çocukların beyinlerini yıkamak
  • Din kültürü ve ahlak bilgisi dersi Seçmeli ders olarak konulmalı.İsteyen 2 saat paşa paşa dersini görür.Kimse de itiraz etmez.
  • Biyoloji değilde kimya azaltılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

sizden iyi kıvıran yoktur daha bugün kılıçdaroğlu selahattin de gördük kimin kıvırdığını

biyoloji dersi gereksiz dersten daha gereksiz bir ders hiçbir yerde işine yaramayaacak bilgileri öğrenciler neden ezberlesin? adam doktorsa ezberler mühendsise neden ezberlesin ne anlamı var?

Sen bu yorumu yazdığına göre bir gram bilim yok kafanda.Biyoloji Lise 3 kitabını aç bakalım neler çıkacak karşına! Zaten okusaydınız bu hale düşmezdiniz.
    Gereksizmiş! Asıl yıllanmış din gereksiz! görüyoruz imam hatiplerin içinde neler olduğunu Biyoloji Kimya Matematik Geometri bunların hepsi gerekli dersler
    Senden %43243245234234 kat daha fazla bilgiye sahibim.Bütün kitabı sular seller gibi bitirdim.
    imam hatipteki öğrencilerin hepsini getir beynim beynimin %1 kadar etmezler. ingilizce kursunda var 3-4 tane benle yarışamıyorlar bile.
    Devir artık bilim devri din kalktı eyer ülkede laiklik olmasaydı kacacak delik arayacaktın Resimde gördüm 3 tane kız ortasında bir tane erkek evlendirme provası yapıyorlar!

Kromozomları sorsam bilmezsin ama buraya gelip ona buna boş laf yetiştirirsin
    + block

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 15 Haziran 2017; 23:26:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

Adamin doktor veya muhendis secim sansi yok heralde dogdugu zaman belli oluyor ne olacagi ? Adami ikisinide gormesi gerek ki secim sansi olsun.Sen adama elma ver ama armut ile elma arasinda secim yapsin.Ne kadar adil bir seçim degil mi ?
  • '' Eğitim seviyesi arttıkça bizim oylar azalır. '' Kim demişti bunu hatırlayamadım? Din ve yoksulluk kişileri idare edebilmenin en önemli unsurları.
  • Biyoloji önemli bir ders değil zaten.

Bütün canlıları Allah yaratmadımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

'' Eğitim seviyesi arttıkça bizim oylar azalır. '' Kim demişti bunu hatırlayamadım? Din ve yoksulluk kişileri idare edebilmenin en önemli unsurları.

Hocam resmi vardı en çok oyu bunlar eğitimsiz insanlardan alıyorlar ilkokul mezunları ve imam hatiplilerden anadolu ve fen liselerinden doğru dürüst oy bile çıkmamış
    Bilim ile uğraşan ve aklı başında olan insan bunlara neden oy versin'ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celest

quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

'' Eğitim seviyesi arttıkça bizim oylar azalır. '' Kim demişti bunu hatırlayamadım? Din ve yoksulluk kişileri idare edebilmenin en önemli unsurları.

Hocam resmi vardı en çok oyu bunlar eğitimsiz insanlardan alıyorlar ilkokul mezunları ve imam hatiplilerden anadolu ve fen liselerinden doğru dürüst oy bile çıkmamış
    Bilim ile uğraşan ve aklı başında olan insan bunlara neden oy versin'ki?

İşte buna rağmen son referandumda istedikleri sonuca ulaşamadılar. Ancak son dakika mühürsüz oy şaibeleri ile ucu ucuna durumu kurtardılar. Eğitimi bitirmek istemelerinin tek amacı gelecek için biat eden insanlar yaratmak. Ailemden biri çocuğunu ortaokula yazdırmak zorunda. İmam hatip dışında okullar resmen sıkıntı. Aileleri imam hatip okullarına zorlayıp, beyni yıkanan gençlik yaratma peşindeler. Aslında mevcut hükümet hiç ama hiç doğru bir yol izlemiyor. Böyle eğitim kalitesini düşürerek, sorgulamayan ve araştırmayan bir nesil yaratarak kendilerine biat edeceklerini düşünüyorlar ama bir cahili yönlendirmek o kadar basit ki birgün o cahil biatlıktan çıkar karşıt olur kendisine haberi yok.

• Celest kullanıcısına yanıt
    sendeki ego mehmet öz de yoktur maşallah anlıyorum kardeş seni atomu da parçalamışsındır sen uzaya da çıkmışsındır tm anlıyorum usulca blokla beni çakma aynştayn seni
    çok şükür bugün başkasının yerine utanma dozumu aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 15 Haziran 2017; 23:53:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Din dersi değil hocam Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi.

1 saat çok komikmiş.

Komik bir yorum olmuş. 2 ders olması güzel bencede ama güzel olması öğretenede bağlı. Fen ve matematik dersleri için yorumun baya komik neyse ciddiye alıp bir şeyler yazmaya kalktım bende
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.