Şimdi Ara

DERSANEDEKİ YGS DENEMESİNDE OSURDUM BEYLER YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
3
Favori
12.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Geoten37

Bende kakami yaptiydim sorun yok

Anaokulu giriş sınavı denemelerindemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemede büyük tuvaletim gelmişti. Bizim dershanenin tuvaletleri de öyle pek iç açıcı değil ayrıca tuvalet kağıdı olmaz. Baktım dayanacak gibi değilim sıranın altındaki test yaprağını kaptığım gibi koşarak tuvalete gittim. Alafranga tuvelete oturamayacaktım kirlilikten sonra alaturka gibi kullanmaya karar verdim. Biraz zorlasa da işimi bitirdim, test kağıdını ortadan ikiye yırttım. Islatmaya çalışıyorum ıslanmıyor şerefsiz. Kuru kuru da silmiyor. 10 saniye falan suya tuttuktan sonra işimi gördüm sonra hiçbir şey olmamış gibi sınavıma devam ettim.
  • güldürdün lan değişik
  • ben optik forma işedim o bir şey mi
  • Moralim cok bozuk bugun , ilac gibi geldi.
    Epey guldum.
    Anilarim depresti , ufak bir huzun kapladi icimi.

• umarım csbdir çok fena güldüm ya
  • olur öyle :) bende yaşadım dalga geçmeyin arkadaşla :)
  • Yerine kendimi koydumda intihar sebebi :D şaka şaka zaten senin dershanede benim kadar şeklin yoktur o yüzden problem yok ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuyun.
  • Csb değilse seneye bırak kardeşim...
  • yeter guldurmeyin artik

• quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

Hayatımda bu kadar utandığımı cidden hiç hatırlamıyorum.
    her pazartesi olduğu gibi bugün de deneme vardı dersanede. gittim sınıfıma, rahat rahat soruları çözüyordum ki bi anda içimde bi gaz birikiverdi. yani bi anda oldu herşey, hiç bi sorun olmadan türkçe ve matematiği bitirdim fakat fen'e gelince içimde bi gaz birikintisi olduğunu farkettim.
    neyse ben dakikalar boyunca kendimi tutmaya çalıştım, yani heyecandan terliyordum adeta sınavı terkedesim geldi resmen. çok zor bi durum ya yaşayan bilir.. tam ben bununla cebelleşirken bi anda önde oturan kızı öksürük tuttu. kız hayvan gibi öksürüyordu resmen, 1 değil 2 değil 5-6 kere bağıra bağıra öksürdü resmen. ben de fırsatı değerlendirmeliydim tabiki.. kız tam öksürürken aradan salacaktım gazı...
    fakat maalesef işler düşündüğüm gibi gitmedi. ben tam osuruğu sessizce salmaya hazırlanırken kız öksürüğü bıraktı. ağzına peçete falan tuttu, sağlığına kavuştu. ben ise tam o an rahat bi şekilde osurdum. öyle bir ses çıktı ki millet ağzımdan falan komiklik olsun diye yaptım sandı. çevremde oturan 4-5 kişi gözlerimin içine bakıyorlardı, şaka mı yoksa gerçek mi olduğunu anlamak için. ben de malca sırıttım tabi yerin dibine girmiştim resmen.
    sonra bişey olmamış gibi sınava devam ettim, fakat tam düşündüğüm gibi fazla bi süre geçmeden o MÜTHİŞ koku etrafa yayılmaya başladı.
    yanımdaki kız daha geometriyi bitirmeden optiği hocaya verdi ve "bu acıya daha fazla katlanamam hocam" gibi bir cümle söyledi. herkes de hayvan gibi kahkaha attı. ben ise boynumu eğmiş olanları görmüyormuş gibi davranıyordum.. hayatımın en berbat anlarından biriydi.. şimdi nası davrancam ben bu öğrencilere bilmiyorum.

• Çenem ağrıdı birader.
  • La o senmiydin
  • Başlığı görünce gülme tuttu. Çok net olmuş.
  • başlığa güldüm dedim bu konu kaliteli
  • ben taaa burdan utandım lan gitme daha o dershaneye
  • bu forumda son zamanlarda bu kadar güldügümü hatırlamıyorum :D

• başlık bile gülmek için yeterli
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.