Şimdi Ara

Dersaneye vs para kaptırmayın tıp kazandım 4 sene gitmeden (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tıpla hukuğumu karşılaştırıosun . Tm cilerin 2000 cisi bizim 30 binincimize denk :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BernieTurk

Tıpla hukuğumu karşılaştırıosun . Tm cilerin 2000 cisi bizim 30 binincimize denk :D

yok artik :D

• kamann kullanıcısına yanıt
    Öyle ama sayısalda 4 önemli ders var mat fizik kimya bio .hukukta 2 tane edebiyat ve mat .puanlar böyle olduğu halde rezil hukukta adamlar düşük puanlarla 10 k ya giriyor .ortada olan bişey araştır istersen . Zaten fen beceremiyen hedefi hukuğa koyuyor yemiyor çünkü

• Komik misin sence ?

• Ah bu trole benziyen mahluklarin kafalarindaki findiklarin %100 potonsiyeli bu oldugunu gormek icimi acitiyor hemde cok avrupanin en onemli meslek sectigi aktuerya abd de en onemli meslek siyaset bilimi finlandiyada mezun olmasi en zor ve girmesi en zor meslek ogretmenlik devletimizin ust kadrolari hep hukukcularla dolu... Ayrica gs bilkent koc gibi hukuk fakultelerinin onunden gecebilcek potansiyel bile goremiyorum sende.Saygilarimla mahlukat

• Herkes için geçerli değil ki bu. Diyelim ki sen bireysel çalışmayla daha iyi anlıyorsundur, ben ise birinden dinlemek zorundayımdır anlayabilmek için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.