Şimdi Ara

Dershane gerekli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene 38bin yaptım. Tıp istedigim için mezuna kalacağım ama konu eksiğim yok. Varsa da hayatımızda kimya gibi ezber şeyler vardır. Hedefim derece yapmak ama geçen seneden biliyorum 10 mezun varsa 2 tanesi hedefi olan öğrenci oluyor diğerleri öyle olmuyor. Bunun da beni yavaslatacagini düşünüyorum çünkü kadın hocalar mezun sınıfından çıkınca bayilacak gibi oluyorlardı. Disiplin konusu falan sıkıntı değil. Ama sorularimi nasıl soracağımı bilmiyorum. Ve çoğu kişi evde yapamazsın falan diyor ama üstte bahsettiğim sebeplerden bir kuruma gitmeye sıcak bakmıyorum. Yardım edebilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben acikcasi dershanedeki sinifimdakilere gore eksik oldugumu hissettigim konulara gore calistigimdan faydasi cok oldu . Onlar bir konu hakkinda tartisinca ben bilmiyorsam ister istemez eve gidince calismami sagliyordu.

Ders olarak bana ygs ve lys icin faydasi oldu ama kisiden kisiye degisiyor.

• Ya geçen sene sayesinde baya bilinçlendim plan program konusunda sıkıntım yok diyebilirim. Aklımı karıştıran tek bir şey var o da soru çözümü ne yapmam gerektiği. Kunduz gibi siteler iyi midir kaliteli midir güvenilir midir bilemiyorum. Olmadı eski hocalarımla konuşup özel ders ayarlayacagim.

• Hocam bakın yazın başında dershaneye kayit oldum ağustos gibi de başlamiştım ilk hafta gittim baktım bu dershaneden bir şey olmucak gerçekten bunu anlayabiliyorsunuz sacma sapan hocalar sacma sapan bir cevre dershaneye sirf ortam icin gelenler...Zaten 11.sinifta kunduzu kullaniyordum yaz tatilinde baya kullandim gercekten isinizi goruyor yani biyolojiyi lys de 29 dogru 1 yanlis yaptim okuldan cok kunduzun sayesinde olmustur bunu ictenlikle soyleyebilirim sozel derslerde pek basarili degiller fakat sayisal derslerde gercekten cok basarililar mat ve geoda yapamicaklari soru yok oyle diyim.bence bi deneyin.ama gidiceginiz dershane kaliteliyse hocalari ordaki ortam falan bence gidin cunku benim dershanem berbatti

• Bi de fizikte hoca çooook önemli derce istiyosan da fizigi cok iyi yapman gerek bence fizik icin ozel ders al ben bu sene aldim coooook faydasini gordum yoksa kendi imkanlarinla cok zor

• divergent99 D kullanıcısına yanıt
    Dostum çok teşekkür ederim kunduzu kullanan biri olarak cevapladigin için. Konu sıkıntım yok bu sene bazı talihsizlikler yaşadım onların etkisiyle bunlar başıma geldi diyebilirim. Eğer kunduzun matematik geometri ve fizik soru çözümünü beğendiysen sanırım dershane yerine kunduzu seçeceğim. Fizik soru çözümleri nasıl acaba biliyor musun

• Hocam kunduzda 1000 e yakın soru sordum kunduzun ilk kullanicılarındanım kunduzla ilgili aklına takılan bir sey olursa sor sadece kunduzla ilgili degil ben de ygs de bir talihsizlik yasadim ilk 10 bin diye girdigim sinavda 23k oldum ama allah sukur lys de 6k yaptim neyse kunduza gelirsek adamlar fizigi cozuyor hatta yazin cok fizik sormustum fakat soyle bir sey fizik iyi bir hoca olmadan ogrenilmez bak bu net olarak soyleyebilirm sorunu dogru olarak cozerler fakat fizik konu bilerek formul bilerek yapilcak bir ders degil fizik tamamen nasil dusunucegini bilmenle ilgili o yuzden hoca cok onemli sen kimsin de bunlari soyluson dersen fizikte 27D 2Y yaptim sinava girmeden once de genellikle full veya 1-2 yanlis cikiyordu

Aynen haklısın fizigim benim de denemelerde en kotu 23 oluyordu. 12.sınıf hocam çok çok çok iyiydi o yüzden sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum. Çok teşekkür ederim kardeşim kunduzla hazırlayacağım %90 ihtimalle. Sağol tekrar

• Hocam sana şoyle soyliyim biyoloji icin daha iyi bir ogretmen bulamazsin idda ediyorum cunku sorularini cevaplayanlar tip ogrencileri

Eyvallah kardeşim cidden çok yardımcı oldun. Eve döndüğümde kunduza bakacağım ve muhtemelen kaydı yapacağım

• Ilk senemde 90 100 bin araligindaydim. Mezuna kaldığım sene dersaneyi vakit kaybı olarak gördüğüm için gitmedim 50 k civarına çektim büyük bir başarı değil ama beni tatmin etti.

Kendine güveniyorsan ve evde kendim yaparım diyorsan çok gerekli değil

• Hooly H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum

• hocam geçen sene 52 k dan kaldım dersaneye gitmedim hiç soru da soramadım 7k oldu soru sorma dışında bir artısı yok gibi whatsap grupları falan var onlardan yararlanabilirsin bide denemeye girsen bir yerde iyi olur

• crazyboy003 C kullanıcısına yanıt
    Ya bu sene de o deneme kulübü seylerine girmistim ama benim cozduklerim yanında çok kalitesiz geliyordu vakit kaybediyormus gibi hissediyordum daha sonra onlara gitmek yerine kendi denemelerimi çözdüm

• crazyboy003 C kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim bu arada kardeşim hayırlı olsun

• arada dandikler de oluyodu tabi bizde de maksat öyle bir ortamda alışmak sanırım bende evde kaliteli şeyler çözerdim de ordaki gibi olmuyordu bi kardeşim giriyor bi yemek için çağrılıyorsunuz onun zamanı falan belli o yönden iyiydi sağolun teşekkürker

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.