Şimdi Ara

DERSHANE GEREKTİRMEYEN MUHTEŞEM SET! İNDİRİMDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs lys hazirlik ve lise sinavlarina ekstra yardimci dersane gerektirmeyen set satiyorum. Tanitimini yapmak gerekirse;
    -384 konu anlatimli cd den olusuyor.
    -Her dersin konu anlatimli kitaplari vardir, tertemiz kullanilmamistir
    -Erol altaca dersanesinin (butik, pahali ve ogrencileri basarili bir dersanedir) ogretmenleri tarafindan anlatilmaktadir.

Bu set sayesinde dershaneye gitmeye ihtiyac duymadim. Bu konu anlatimlariyla ilk 50000 e girebildim.
    Simdi satmak istiyorum. İlk el fiyati 1700 tl dir.(isteyene fatura resmini atabilirim)

-Fiyat 650 Tl dir. Pazarlik tabiki yapilir.
    Mesela sayisal okuyana tarih, edebiyat lazim olmayabilir. Bu sekilde olursa takimi bozarim fiyatta duser. Liseye gecen tamamini alabilir.
    Dedigim gibi kitaplar tertemizdir. İstanbul icine elden teslim yaparim. İst disina kargo bana aittir. Alan arkadasa simdiden hayirli olsun.

https://store.donanimhaber.com/b6/56/c7/b656c767a26ef2e88f5fabd27dd5f286.jpg
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1770047/81 DERSHANE GEREKTİRMEYEN MUHTEŞEM SET! İNDİRİMDE DERSHANE GEREKTİRMEYEN MUHTEŞEM SET! İNDİRİMDE DERSHANE GEREKTİRMEYEN MUHTEŞEM SET! İNDİRİMDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzanSnr -- 11 Ağustos 2014; 20:51:40 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• CİDDİ OLANLAR ÖZELDEN MESAJ ATARLARSA TEL NO VERİRİM DAHA RAHAT KONUŞURUZ. ÖRENK KISA BİR VİDEODA YOLLAYABİLİRİM.

• Arkadisim ciddi dusunuyorum gorusmek isterim son fiyatta ısrarcı mısın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedigim gibi pazarlik yapilir. Pm atildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Satış devam etmektedir...

• Arkadaşlar fiyat indirme girmiştir. İnternette bir kısım araştırmamın sonucu herhangi bir fiyat ödenmeden elde edilen bu set 950-1000 TL ye satılmakta. Benim setimin adı 2. el olduğu için fiyatı düşmektedir. Yeni fiyat budur. Arkamdan laf edenler olduysa özür dilerim haklı olduklarını yeni anladım. Herkese iyi çalışmalar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.