Şimdi Ara

Dershane hocaları FEM yayınlarını çözdürmüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Meyve veren ağaç taşlanır misali. 3 harfli yayınlarmış. Ondan başka dershanelere gidenler fellik fellik FEMSET arıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de uğura gidiyorum bizde aksine tavsiye ediyorlar? sizin şubedekiler sorunlu demek ki haci :/
  • Salaklığa bak.Hatta über salaklık.3 harfli yayın nedir? Saçma salak işler.FEM'den iyi,sınava benzer soru hazırlayan yayın mı var?
  • Kendi yayınlarına baksınlar hele adam akıllı bir yayınları yok soruları aşırı kıytırık sosyal bilgiler ygs'de savaş veriyor kaçıncı yüzyılda olmuş diyor, soru anlayışları bu!. Siz nasıl karışabilirsiniz de al eline femi git karşısında çöz yasakmış, git ayrılıyorum de. Çekememezlik var tabii. FEM'e de gitmedim ama bak burdan sinirlendim fem demiyorlarmış üç harfli diyorlarmış ha! O üç harfliyi size bir gösteririm... de anlarlar onlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 21 Ekim 2012; 13:11:45 >
  • Dikkate almayacaksın hocaları...
    Fem yayınları gerçekten kaliteli,benzer sorularıda sınavda çıkıyor alınmayacak bir kaynak değil. Özellikle orta düzeyde olan birinin kendini geliştirmesi için faydalı bir kitap.
  • FEM hiç çözmesen de ygs yeyakın yayınlanan 3 adım 5 adım adlı kitaplar var onları mutlaka çöz onlar eski Zaman denemelerinin sorularını içeriyor ve çok orjinal oluyor bazıları tavsiye ederim
  • Cemaatçi falan değilim ama Allah için soruları gerçek sınava yakın sorular. Femset falan alabilirsen al derim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.