Bildirim
Dershane önerisi
Salomon 409220M Outsnap Cswp Siyah Erkek Bot : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B07M6BNJLQ
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kardesim yapilmiyor adamakilli, telegram grupları bul kurumsal denemeleri çıkar, kaynak al paran cebinde kalsin. ben dershaneye gidiyorum ve haftada bir saçma sapan denemelere giriyoruz, dershane olayi bitti artik gec.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dershaneye gittiğine pişman olursun. gitme -
Boşver hocam gitme denemeye paket denemeler var bissürü limit avantaj çözüm 3d toprak 5 li gibi vs ben hesapladım 40-50 yi buldu böyle bide sonlara doğru çıkmış+345 endemik gibi kaliteli denemeler+branş birleştirme yaparsın kurumsallar da telegrama düşüyor zaten -
Hocam haklısın aslında tek sıkıntı var evde yaptığım denemelerle kurumlarda girdiğim deneme birebir olmuyor onun için de istiyorum aslında -
Dershanelerle tek tek konuşup girebiliyorsun para karşılığı ama şuan hangi dershane açık onu bilemiyorum.Fiyatları bana çok uçuk geliyor 1 tyt denemesine 10tl istiyorlar ve kaliteli de olmuyor sana söyleyim.İstanbul, Ankara'da 10 dershaneden rahat 5 tanesi böyle öğrenci alıyor çok istiyorsan araştır bulursun.Bence onun yerine piyasadakileri çöz.
Birde toplu deneme olarak bir yere sakın kaydolma zaten pandemi paran boşa gitmesin.
-
Hocam ona bişey diyemeyeceğim işte o konuda haklısınız malesef ben de çatıda çözüyorum denememi evde yapabileceğim max değişiklik bu açık dersane bulursanız kaydolabilirsiniz o zaman -
Kurumsal denemeler telegrama düşüyor demişsin hangi grupta bulabilirim yardımcı olur musun -
Pm attım bakabilirsiniz hocam -
gidiyorum ama pişmanım olur da mezuna fln kalırsam asla yazılmam o parayla kaynak dizerim esş fln alırım rahatıma bakarım
-
Öneri: GİTME
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X