Arkadaşlar İŞ dolayısıyla hafta sonu gidebileceğim dershane bakıyorum. Malum en iyi ve en çok önerilenler FEM- FİNAL. Fem çok pahalı finala kafayı koydum.Fakat durum biraz karışık benım.Çalıştığım için sadece hafta sonu gidebileceğim. Onuda 2 haftada 1 gün gidemeyecem. Sizden hem bu durum için tavsiye hemde hem de final harici eş değer ikametime uygun dershane varsa önermenizi isteyeceğim.
Bilmenizi istediğim bir kaç şey: İstanbul Kartalda oturuyorum.Meslek lisesi Elektrik-Elektronik mezunuyum.Yani Sayısal.Sayısal alt yapım neredeyse 0. Genel alt yapımda öyle.Bunları söylüyorum Çünkü çok ağırlaştırılmış bir eğitim görme imkanım ve niyetimde yok. Amacım Bu sene için Alt yapımı geliştirmek. İş çıkışı 6gibi kartalda 7 de Kadiköyde olabiliyorum.
Önereceğiniz Dershane ve duruma özel tavsiyelerinizi bekliyorum.. Fİyat-Akşam ders imkanları-Hafta Sonu eğitim durumları nasıl işliyor.
BU konuda forumdan ve özel olarak yardım edebilecek arkadaş varsa çok makbule geçer.
İletişim: Tel: 0534 918 95 85 ( Sesli olarak da danışmak istedeğimden. Mesaj atarsanız size dönerım ve ya sizde arayabilirsinizi. )