Şimdi Ara

Dershane Özel Ders Fiyat Teklifleri İl il [2019-2020] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
8.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Integral olarak sadece ozel derse gidecekseniz size tavsiyem yaz aylarinda gitmeniz ozel ders ogretmeni olarak sunu soylemem lazim sene içerisinde fiyatlar bir hayli yüksek oluyor. Kuccuk bir tavsiye benimki sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merakımdan soruyorum bu başlık altına iyi denk geldi, geçen sene hiç dershaneye kursa gidip çok faydasını gördüm diyen var mı?
  • Kahramanmaraş piramit özel kursu hakkında fikri olan var mı ? Fiyat olsun, sınıfların kaç kişilik olduğu olsun, eğitim kalitesi ve dağıttıkları kaynak olarak olsun...

• geçen sene izmirde birçok dershane ile konuştum bu sene ne kadar değişir bilemiyorum ama fikir olması açısından yazayım.
    no10: 6 bucuk-7 (çok memnun kaldım öneririm)
    radikal: normali 7-7 bucuk. birebir sayısı arttıkça fiyat da allahuekber dağlarına kadar çıkıyor. (vip 18k)
    final vip: 30k civarı (oeahh)
    bilimsel: o da 30k civarı diye duydum
    çözüm poligon: 8k (sakın gitme berbattı)
    uğur çankaya 6.5 7k (gidenler hiç memnun değildi)

aklıma gelenler şimdilik bunlar.
  • Eskişehir Fen Bilimleri ve Final'e gitmeyin sakın.
  • Yigitero Y kullanıcısına yanıt
    Tamam gitmeyelim de ne kadara gitmeyelim fiyat bilgisibi de paylaşırsan cok guzel olur

• Ankara çankaya ivme fen kursu çöptür 10 k eskiden butikmiş 9250 zor indim genelde 9 k kadar inebilmiş ögrencilrre sordum sınav 8300 açı 9 k dershane gitmeyin dershanelerle sadece deneme sınavı için anlaşın tavsiyemdir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PoM07 kullanıcısına yanıt
    Antalya renk 8k TL , Haftada 5 gün+1 gün deneme etkinlik , 15 kişilik siniflar

• Bu sayfaya gelen herkes eksiksiz kursa gitmistir dershaneye ya da ozel derse fiyatlar konusunda daha fazla yorum olmalı bence saklamayın bilginizi.

• Hocam siz şu Ozdebir sınavında 35 altinda net yapan bir şey beklemesin diyen kişi değil misiniz? Eğer öyleyse arkadaşlara sizi tercih etmemelerini tavsiye ediyorum. Zira eğitimin bazı ilkelerine ters düşüyor mizaciniz.

• Bu fiyatlar gerçek mi? Ben bu sene evde hazırlandım. Toplam masrafım ₺1500 civarı oldu. İlk 20 bin bekliyorum sayısaldan. Sınıfımda Birey'e gidenlerde vardı 4,5-5 ödedik diyorlardı.
  • Ben soylediklerimi şu amacla soyledim ilk 5000 hedefleyenler icin daha cok yollari vardir diye. Dilediğinizi dusunebilirsiniz. Ozdebir degil töderdi ayrıca. Çarpitmalara gerek olmadigini dusundugum bir konu uzerinden konusmaya cok gerek yok.

• Çarpıtma yapmıyorum, benim gözümde eğitmen değil tuccarsiniz, düşündüklerimi dile getiriyorum sadece; sonuçta en doğal hakkım.

• Tüccar değilim Ben öğretmenlik mesleği ile hayatını kazanan bir bireyim.
    Söylediğim şey aynen şöyle kolay bir sınavdı ilk 5 bine hedefleyenler 35 netin aşağısında yaptılarsa daha alacakları çok yol vardır. Sözlerimin hala arkasındayım.
    Dusuncene saygi duyuyorum ama tüccar değilim.

• Hocam Mersin'de önerdiğiniz bir kurum var mi ?

• Guest-1h062019 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam çok pahalı fiyatlar.Kitle dershanelerinin fiyatları bile oldukça yüksek.
    Dershanesiz,kurssuz evde hazırlanmak herkesin harcına değil diye düşünüyorum(mesela ben yapamazdım).Siz yapmışsınız helal olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corvoattano581

geçen sene izmirde birçok dershane ile konuştum bu sene ne kadar değişir bilemiyorum ama fikir olması açısından yazayım.
    no10: 6 bucuk-7 (çok memnun kaldım öneririm)
    radikal: normali 7-7 bucuk. birebir sayısı arttıkça fiyat da allahuekber dağlarına kadar çıkıyor. (vip 18k)
    final vip: 30k civarı (oeahh)
    bilimsel: o da 30k civarı diye duydum
    çözüm poligon: 8k (sakın gitme berbattı)
    uğur çankaya 6.5 7k (gidenler hiç memnun değildi)

aklıma gelenler şimdilik bunlar.
    Izmirde bildigin etut tarzi yer var mi hocam?

• Dershane tamamen zaman kaybı neden gidiyorsunuz?

• AndreCastro35 kullanıcısına yanıt
    hocam etütten kastınız sınıfta max 6 7 kişi olsun özel eğitim olsunsa bayaaa pahalı onlar imkanınız varsa 1 2 tane güzellerinden yazabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corvoattano581

hocam etütten kastınız sınıfta max 6 7 kişi olsun özel eğitim olsunsa bayaaa pahalı onlar imkanınız varsa 1 2 tane güzellerinden yazabilirim.
    Yok benim istedigim sadece kutuphane ortami tarzi,yapamadigim sorulari sorsam yeterli.Bir de deneme falan haftalik,var mi bildigin ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.