İlimde bulunan bir dershane kapanmayacağını aynı sistemle gelecek yıl da devam edeceğini söyledi.Ben de bunun üzerine il milli eğitim müdürlüğüne mail attım ve gerçekten de kapanmadığını "muhtelif kurs" adı altında devam edeceğini söyledi.Peki bu muhtelif kursun dershaneden farkı ne?Adamlar aynı sistemle devam ediyorsa buna ha muhtelif kurs denmiş ha dershane bir şey fark eder mi? Ya da böyle bir yerin kapanma olasılığı var mı? Ona göre hareket edicem.Bilgili birisi yardımcı olursa mutlu olurum.
hocam o iş kolay değil,Final okullarından mezun oldum bu yıl..Müdür yardımcımla "seneye mezuna kalma"hakkında konuşurken adamcağız sakin ol öyle kolay değil dedi,kanundaki boşluklardan yararlanacaklarmış,okula dönüşseler dahi mezun sınıfı açarlar adamlar para kazanıyor bundan,nerede kaldı meb dentleyecek,daha hükümet kuramıyor bunlar,hangi dersaneler mezun sınıfı açtı veya hala dershane statüsünde devam ediyor diye uğraşmazlar..Kaldı ki bu çok büyük bir sektör bu sınav sistemide kaç yıldır devam ettiğine göre dersaneler kapanmaz sadece adı değişir,işte matematik kursu vb.kursu gibi,özel okullarda büyük dershaneler dönüştüğü için artıyor üstüne parası azalacak mezunlar için daha iyi olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme