keşkeee 2019'daki gibi olsa. 2019'da olsaydım muhtemelen 50-60k hedeflerdim. sene geçtikçe iş zorlaşıuor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
keşkeee 2019'daki gibi olsa. 2019'da olsaydım muhtemelen 50-60k hedeflerdim. sene geçtikçe iş zorlaşıuor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
anladım hocam teşekkür ederim. 15 Şubattan önce resmi olarak yüz yüze eğitime geçmekle ilgili bir bilgi var mı acaba? |
4 ocak diye söylenti çıkmış olay şöyle muhtemelen Dershaneler Özel eğitim ve rehabilitasyonla özel öğretim kurslarını karıştırıyorlar herhalde o yüzden öğrencilere yanlış bilgi veriyor. Kurum hangi statüdeyse o statüye göre açılır dershaneler genelde özel öğretim kursu statüsünde ve meb genelgesine göre bu kurumların açılması 15 Şubat'ı işaret etmekte. Merdivenaltı lgs ve yks kursları yasakların başından beri açık ya denetleme yok ya da özel ders adı altında gibi 3-5 öğrenciyi bir evin odalarına sokup ders veriyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 5 Ocak 2021; 19:29:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
anladım hocam sağ olun. |