Şimdi Ara

Derste sıkıldım teemo çizdim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LondonTipton

quote:

Orijinalden alıntı: MRchatlack

quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

ders calissaydin daha faydaliydi.

teknoloji tasarımcı bişeyler tasarlayın dedi bende resim çizem dedim kardiş

Liseli bile degil , tehlikenin farkinda misiniz ?

Edit: imla

+1.
  • Çocuk katilleri
  • Benden 6-7 yaş küçük olan bu arkadaşımız bu resmi çiziyor, ben çöp adam çizemiyorum. Yeteneksizim arkadaş yeteneksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

ders calissaydin daha faydaliydi.

teknoloji tasarımcı bişeyler tasarlayın dedi bende resim çizem dedim kardiş

Keşke kendine nick tasarlasaymışsın

• Abi 8 e gdiom yav ne uzattınız varya sanki hepiniz mezunsunuz alayınız liselidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Benden 6-7 yaş küçük olan bu arkadaşımız bu resmi çiziyor, ben çöp adam çizemiyorum. Yeteneksizim arkadaş yeteneksiz.

Sen büyük olduğun için daha iyi resim çizmelisin kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • digerlerini bilmem de artik liseli deelim .

• Kimlerle muhattab oluyoruz şurda ya.

• quote:

Abi 8 e gdiom yav ne uzattınız varya sanki hepiniz mezunsunuz alayınız liselidir

Kanka astronaut teemo gönderiyim istiyorsan

• quote:

Abi 8 e gdiom yav ne uzattınız varya sanki hepiniz mezunsunuz alayınız liselidir

karanlık senden korksun kanka bırak sen bunları
  • quote:

Benden 6-7 yaş küçük olan bu arkadaşımız bu resmi çiziyor, ben çöp adam çizemiyorum. Yeteneksizim arkadaş yeteneksiz.

Bu işler yaşla olsaydı dedem picassodan iyi çizerdi yani kafanı bozma reis:).

• quote:

Orijinalden alıntı: Margu

quote:

Belli bir yaşa kadar evet. Sen 5 yaşındaki normal bir çocuktan 15 yaşındaki normal bir çocukla aynı resmi yapmasını bekleyemezsin, pratik yapa yapa güzelleşir resimlerin. Şimdi bu adam 6 yıl sonra bu resimden daha güzelini çizemeyecek mi diyorsun sen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Margu

quote:

Belli bir yaşa kadar evet. Sen 5 yaşındaki normal bir çocuktan 15 yaşındaki normal bir çocukla aynı resmi yapmasını bekleyemezsin, pratik yapa yapa güzelleşir resimlerin. Şimdi bu adam 6 yıl sonra bu resimden daha güzelini çizemeyecek mi diyorsun sen

Kusura bakma kardeş şu yüksek egolu insanlar yüzünden sana çattım ama ben kendini bu yönde geliştirmezse çok da gelişçeğini düşünmüyorum mesela yeteneksizim diyorsun 6 yıl önce yetenekli miydin hocam?

• dünya değişiyor. biz 8.sınıfta eve girmez akşama kadar saklambaç bilmemne oynardık. abicim sen daha çocuksun ya ne işin var forumlarda nerden öğreniyorsunuz buraları gidin çocukluğunuzu yaşayın burda gelmiş millete laf yetiştiriyorsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: momstifler

dünya değişiyor. biz 8.sınıfta eve girmez akşama kadar saklambaç bilmemne oynardık. abicim sen daha çocuksun ya ne işin var forumlarda nerden öğreniyorsunuz buraları gidin çocukluğunuzu yaşayın burda gelmiş millete laf yetiştiriyorsuz

Hocam oyle diyorsunda nerede oynasin cocuk sitede oturmuyorsa?Biz şanslıydık ama onlar icin gecerli degil bu is maalesef.

• Çok ezmişsiniz kardeşimizi foruma girmesi suçmu sanki ?Zaten dandik bir derste yapmış burada da paylaşmış.Kartal Yorulmaz gibi über beyinliler yorum yapmasın çok itici duruyor.
  • Bence güzel olmuş.
  • TR serverının içler acısı halini burada da görebilirsiniz.
  • quote:

Nasıl olmuş

Burak teonun kaşlar lens mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestSideLoL

Çok ezmişsiniz kardeşimizi foruma girmesi suçmu sanki ?Zaten dandik bir derste yapmış burada da paylaşmış.Kartal Yorulmaz gibi über beyinliler yorum yapmasın çok itici duruyor.

Burda korumasını yaptığın yaşıtın olan arkadaşının başka konulara yaptığı yorumları okursan über beynimi neden burda harcadığımıda anlarsın güzel kardeşim benim

Gelipde forumda milletin konusuna düzgün cevap vermeyen birinin konusuna iyi birşey yazmamı bekleme.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.