Şimdi Ara

Dertleşmek İsteyenler Berigelsin... (Derdim var dostlar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tıp okuyorum,daha 1. sınıftan tükettim kendimi ; Sömestr tatiline girdik ama sabah oldu ve ben hala ders çalışıyorum
  • ekonometri okuyorum okulu birakma karari aldim simdi ise girip calisicam ve dersaneye baslicam ama is bulabilir miyim bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha metalurji-malzeme kültürü oturmadı memleketimde daha zamanı var
  • Konyadayim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufaktan yukarı taşıyalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Ufaktan yukarı taşıyalım.

Ya ben ? Elektronik haberleşme okuyorum , büyük ihtimal üni okuyup mühendis ve ya santralist olucam , yada liseyle haberlesme teknikeri olucam ama ülkede haberlesme sektörü tek bir firmanın elinde. Tahmin etmişsindir hangi firma olduğunu.

Benim iş alanım daha az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtraterrestriaL.

Tıp okuyorum,daha 1. sınıftan tükettim kendimi ; Sömestr tatiline girdik ama sabah oldu ve ben hala ders çalışıyorum

5.5 yıl kaldı dayan
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Ya ben ? Elektronik haberleşme okuyorum , büyük ihtimal üni okuyup mühendis ve ya santralist olucam , yada liseyle haberlesme teknikeri olucam ama ülkede haberlesme sektörü tek bir firmanın elinde. Tahmin etmişsindir hangi firma olduğunu.

Benim iş alanım daha az.

Dershanedeki fizik hocam haberleşmenin önü açık diyordu. Bölümü şimdi tam olarak hatırlamıyorum ama haberleşmeyle ilgili bir bölüm demişti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Benim iş alanım daha az.

Dershanedeki fizik hocam haberleşmenin önü açık diyordu. Bölümü şimdi tam olarak hatırlamıyorum ama haberleşmeyle ilgili bir bölüm demişti.

Ya diyorum ya ,sektörde tek bir şirket var. sıkıntı o yani.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.