hazır kapamışken charı tamamen üzerinide kapatsaymışın elindekini bile kapattıgına göre yani artık yuhh denir geçmiş olsun dr cıksa süper olurdu
harbi ya anlamıorum bu kapatanları 60+ sın neyini kapatıosun kendi reklamını yapsana az biraz
elindeki raptor yada ms başka bişi olamaz kapatmanın ne almei war
bu kapatanlar ya cok salak yada affedilmez bişi yaptılar oyunda dolandırıcılık gbi zaten birini dolandırdıysan bu oyunu oynama derim sana bi oyun için değmez
Oyunu dolandırıcak Bişi Yapmadım Lvl 60Im Sizin İçin Ezik Yani
valla sana karşı bi garezim yok ben ortalıa konustum ama 60 lvl o itemlerle ezik olmuo
ii charın war artık reklamını yapmaya başla ben eskiden charımı yeni açtıımda hyde kesip buraya koymuştum char snnki gbiydi lvl ezik itemler ii ama hiç kapatma huyum olmamıştu
Reklam Yaparım Yapmasına Ama Sevmiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: *SaGoRaP*
Rinq Of Bash
Biz hergün her boss u kesiyoruz neredeyse.Dün ss çıkardık.(benim olmadı ama).Ondan önceki gün kristal belt.Çok boss kesiyoruz...
iyiy allahtan sana çıkıyor bize onun %10 bile zor belki içinden para bile çıkmıyor
kestiğim her boss boş çıktı o yuzden kestığım sıradada bosstan bışı beklemıyorum
ya anlamadıım şey şu deruvish founder kestiini nerden anlıcas
quote:
Orjinalden alıntı: NoWarOnlyPeace
evet vurduğunu falan gösterseydin bari brahmanmı kestin ne
işte şan işi geçmiş olsun
ben bu resimde dervish founder ile ilgili hiç bir şey göremiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: YineBanlıyım
quote:
Orjinalden alıntı: sertan322
hazır kapamışken charı tamamen üzerinide kapatsaymışın elindekini bile kapattıgına göre yani artık yuhh denir geçmiş olsun dr cıksa süper olurdu
yaw yeter artık ya başliicam bu adminlere walla 4gün hesap engellendi açılır açılmaz 3 uyarı puanı gelmişti şimdi limit dolmuş bişi yapmıoz ban yioz madem banlıonuz ban acılınca bari uyarı ouanlarını silin
he ya 1 aydır 4 uyarı puanı ile geziyorum 1 tanesi bile silinmiyor
quote:
Orjinalden alıntı: _MeMeNto_
quote:
Orjinalden alıntı: NoWarOnlyPeace
evet vurduğunu falan gösterseydin bari brahmanmı kestin ne
ewt ya nerden bilelim başka bi şey kesip koydugun
Ben 2 kere kestim sonuç hüsran beyler kaç kere daha diyeceğim bosslar öle her kestiin drop vermess hatta fazla kolay değildir dropu özellikle duke bishop falan kestim boş çıktı demeyin onlardan hiç düşmüyo!
nickinin ''nameofthechar'' olduğunu sölemicem
quote:
Orjinalden alıntı: _Tyrex_
quote:
Orjinalden alıntı: sertan322
SAolun İtemler Ezik Ondan Ama GEne İşe Yarar +8 raptor +7 shell set wp,dual we lvl 60
biraz sallamışsın. 60lwlde +8raptorla +7 shell set giymen imkansız. 59da str 224 ve hp 90 +7 raptor ve chitin set için tam geliyor. 60ta 3stat gelio ve ünü hp ye versen +8 raptoru yine giyemiosn ve üstüne üstlük pauldronu da giyemiosn. biraz salladın yani
g.o
Normal bir olay.Kestiğin 5 bosstan en fazla bi tanesi doluo oluyor geneldekestiğim 7-8 df den en iyi item weight hammer olmuştu.Ezik rare bi silah yani