Şimdi Ara

Derya MK-10 Şarjörlü Av Tüfegi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
42.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Safirin internetteki şikayet iceren yorumlarinin birde tarihine bakmanizi öneririm hep 2011 2013 arasi
    Ve satis sitelerinde t14 yeni seri sorunsuz diye yaziyor
    Şahsen t14 e daha olimlu bakiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcse2k3

Arkadaşlar,

” yivsiz tüfek ruhsat işlemleri” için heryerde farklı bilgiler yazıyor.
    Dün itibari ile İstanbul’da yaptığım işlemleri size yazayım,güncel prosedür hakkında bilgilendireyim.

-Aile hekiminden “yivsiz av tüfeği” için sağlık raporu,
    -Bağlı bulunduğunuz vergi dairesinden ;
    * yivsiz tüfek harcı ödemesi /29TL,vezneye gidip hemen ödeyebilirsiniz.
    *borcu yoktur yazısı:Yine vergi dairesinde ki “borç takip” masasından istiyorsunuz, borcum yoktur yazısı çıktısı verdiler,imzaladım,sonra onu sistemde bir yere gönderip 30dk beklettirler,sonra tekrar 2 çıktı alıp,müdüre mühürlettiler,bi nüshası size veriliyor ,vaktinizi ona göre ayarlayın.
    -4 adet foto
    -Kimlik orijinal ve fotokopisi
    -E-devletten bastırabileceğiniz “adli sicil kaydı”
    - İlçe emniyetten Parmak izi evrağı (parmak izi kaydınız sistemde yoksa vermeniz lazım,sistemde varsa "sistemde kaydı mevcuttur "diye bir evrak veriyorlar.
    -İlçe emniyette, silah/patlayıcı ruhsat işlemleri odasına bu evrakları,boş kâğıda yazacağınız dilekçe ile veriyorsunuz,
    -15 gün sonra gel, “silah satın alma belgesi vericez,onunla tüfeğini alıp bize getireceksin kaydedicez,ruhsatını vericez dediler.

Dilekçe şöyle yazılabilir,

Xxxx ilçesi kaymakamlık makamına;

Yivsiz Av Tüfeği satış bayisinden yeni tüfek satın almak istiyorum.” Xxx kimlik no ile xxxxx adına “yivsiz tüfek satın alma belgesi ile birlikte Yivsiz Av Tüfeği Ruhsatnamesi düzenlenmesini talep ediyorum.
    Bilgilerinizi ve gereğini arz ederim. tarih:……./……/……..

Tel no;
    İmza;

Guzel anlatim icin tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: TruvaTR

Safir ve bu tufek arasinda kaldim
    Safirin internetteki şikayet iceren yorumlarinin birde tarihine bakmanizi öneririm hep 2011 2013 arasi

Safir el degistirdi,dolayisiyla son seri uretimlerde sorunlar ortadan kalkmis diye duydum,okudum cogu yerde.
    Arkadasim da safir alacak,tabi tercih meselesi ihtiyaca gore ancak 36cal bana cok hafif bir tufekmis gibi geliyor,20cal olan husan sarjorluyle ilgileniyorum bende,susturucu tip olan cok guzel gorunuyor.

10yil garanti de cabasi.

Bu mesaja eklenen görseller:

Derya MK-10 Şarjörlü Av Tüfegi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dökümcübaba -- 14 Ağustos 2016; 10:59:47 >

• Husanı gözünüz kapalı alabilirsiniz. Rüştünü ispatlamış bir tüfektir. Biraz daha bekleyip utaş xtr12 ve typhoon f12 nin test, inceleme ve düşünceleri öğrenip o zaman bir karara da varabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcse2k3

quote:

Orijinalden alıntı: TruvaTR

Safir ve bu tufek arasinda kaldim

Safir el degistirdi,dolayisiyla son seri uretimlerde sorunlar ortadan kalkmis diye duydum,okudum cogu yerde.
    Arkadasim da safir alacak,tabi tercih meselesi ihtiyaca gore ancak 36cal bana cok hafif bir tufekmis gibi geliyor,20cal olan husan sarjorluyle ilgileniyorum bende,susturucu tip olan cok guzel gorunuyor.

10yil garanti de cabasi.

10 yil garanti insanin istahini açiyor fakat t14 ün el kundagi üzerindeki raylar cok hosuma gidiyor
    Yani benim niyetim silahı aksesuar manyağı yapmak
    Ayriyeten husan da el kundagi deistigini duydum ayni safirdeki gibi 4 tarafli raylı kundak takilabiliyosa tervihimi husandan yana tutarim ki
    O raylar da 350 lira gibi bi fiyat etiketine sahip yani ek masraf
    Kafa karisikliği cok kotu bisey

• quote:

Orijinalden alıntı: EpsilonKappa

Yenice aldim tüfeği...

Nereden ve kaça aldınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

Husanı gözünüz kapalı alabilirsiniz. Rüştünü ispatlamış bir tüfektir. Biraz daha bekleyip utaş xtr12 ve typhoon f12 nin test, inceleme ve düşünceleri öğrenip o zaman bir karara da varabilirsiniz.

Forum ahalisine sorum var.simdi tufegi bayiden aldim,elimde otobuse binip getirebiliyomuyum islemler bittikten sonra.po**** gitcem mesela,elimde kilifinda tufek,sirt cantamda fisekler vs. Oyle izin varmi?yoksa sadece araba bagajinda falan mi tasinabiliyor,oyle bi durum varsa evde tufek bana ben tufege bakar otururuz artik:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dökümcübaba -- 14 Ağustos 2016; 17:37:20 >
  • İlgili kanun der ki; Söz konusu tüfeklerin köy, kasaba veya şehir içinde boş olarak torba veya kılıf içerisinde ya da araçların bagajında taşınıp nakledilmesi zorunludur.

• Evet arkadaşlar Husan 20 kalibre tüfeğimi çarşamba günü aldım.
    Öncelikle tüfek alacak olan ve bu işe yeni başlayan arkadaşlara şu uyarıyı yapmak isterim.

Tüfek satınalma belgesi almadan önce bayileri gezdiğimde(Eminönü-Mercan) Bana bu tüfeği harbi takımı+yağ+1 kutu fişek+Kumaş kılıf ile birlikte 1600TL nakit vereceğini söyleyen Meydan Av firması,belgemi alıp geldikten sonra 1800TL fiyat çekmiştir.
    Arada sadece 2-3 hafta var yani aylar geçmedi.

2 hafta önce 1600TL olan tüfeğin 15-20 günde nasıl 200TL değerlendiğini sorduğumda :o fiyat o günün fiyatıydı,o gün alsaydın o fiyata verirdik,bugün böyle.
    Biraz yukarısındaki başka bir bayii ise tam 2000TL fiyat çekmiş ve yuh artık işin .okunu çıkarmayın ,aptal değiliz bakışımı görünce 1800TL'ye -zorla- indirmiştir.

Gerçekten bu tüccarları anlamıyorum,ya tuzları kuru ya da hakikaten ticaret ahlakı konusunda yoksunlar.
    Haftaiçi yıllık izinlerimi kullanmak istemediğimden -çünkü tekrar emniyete gidip ruhsata işletmem lazım- mecburen Meydan Av'dan 1750TL'ye almış bulunmaktayım,üstelik söyledikleri kılıfı da vermediler.

Kesin alıcıysanız size tavsiyem;
    -Belge almadan önce kesinlikle düşük fiyat söyleyip sizi bağlıyorlar,söyledikleri fiyatı kartlarının arkasına yazdırın,söyleyenin adıyla birlikte ya da,
    -Eğer illa o bayiden alacaksanız ,kaporasını verin ve kaporayı yazdıkları bi defter vardır,oraya anlaştıgınız fiyatı yazdırın,bu şekilde 2 haftada altın-döviz vs. den bile daha fazla değerlenen bir üründen benim gibi muzdarip olmazsınız.

Silaha gelirsek;
    O gün tam 10 kutu atış yaptık ,1 kutu yaf tek kurşun 22 gr,9 kutu züber 22gr.
    Sanırım yaklaşık 10 kere fişek atma sorunu yaşadık,bu kadar oran iyimidir bilmiyrum,bilenler yorum atarsa sevinirim.
    Fişek bazen tam fırlatma agsında sıkışıyor yani %90 ı çıkmış,kafa kısmı sıkışmış,bazen %90 ı içerde sadece dış plastik kısmının birazı çıkmış şekilde.

Ayrıca fişek bitip,2.sarjörü taktıgımda,çekili duran kurma kolu düğmeye basında çıt diye kapanmıyor,fişeğe takılıyor.
    Yeni taktığım şarjörü çıkartıp,tetik düşüp,şarjörü takıp,tekrar çek-bırak yapmam gerekiyor ki silah atışa hazır olsun,bunu nasıl çözeriz?
    Videolardan yakaladığım fotolar aşağıda.Seri atışta da takılan oldu,tek tek sakin atışta da.

umarım anlatabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dökümcübaba -- 19 Ağustos 2016; 23:32:55 >

• Bence kötü bir oran bu kadar çok takılması

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgardaaa

MK-10 Harika bir tüfek. Şuan şarjörlü kategorisinde en iyisi olduğunu düşünüyorum ama Safir el değiştirdi ve şuan iyi durumda eskiden olduğu gibi servisin aylarca bekletilmesi falan hiçbir sıkıntı yok tüfeklerden de şikayet gelmiyor artık.

Silah görünüş olarak harika ancak beklentimi karşılayacak bir performansda hala yok. Piyasanın en iyisi mutlaka tartışmalı bir konu ancak derya kesinlikle garanti süresini en az 5 yıla çıkarmalı. Daha yeni bir silah ve hala eksiklerini görerek kendini yenileme aşamasında. Hal böyleyken 2 yıl garanti verilen bu tüfeklerde biz kullanıcıların üzülebileceği endişesini yaşıyorum.

• 10 kutu dediğiniz kurşun galiba ve 100 adet. Bu kadar takılma normal değil ancak silah henüz yeni. Az biraz bildiğime göre 150 200 atışta mekanizma yaylar filan alışır ve silah kendini bulur. Bu kadar atıştan sonra hala yapıyorsa fabrikaya gönderme gerekliliği ortaya çıkmış olur. Yaf zuber sterling gibi 3 markayla da deneyin tüfeği. Mesela bana biz fabrika olarak yaf deniyoruz sizde deneyin fişekte sıkıntı olabilir demişlerdi. Ben de 3 markayla da gitmiştim hepsinde de tutukluk yapmıştı. Her atışımı da videoyaya alıyorum,fabrikanın işi kolaylaşıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmrtb -- 29 Ağustos 2016; 17:01:00 >
  • mmrtb M kullanıcısına yanıt
    İyi de garanti hakkında Derya Arms böyle diyor. Sizi yanlış bilgilendirmişler. Ayrıca buraya da göz atabilirsin her türlü bilgi yazıyor kaanavmalzemeleri.com/Derya-MK-10-Sarjorlu-Av-Tufegi,PR-617.html

quote:

3 yıl yetkili servis ve +4 yıl parça garantisi ile toplamda 7 yıl firma garantilidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmrtb

10 kutu dediğiniz kurşun galiba ve 100 adet. Bu kadar takılma normal değil ancak silah henüz yeni. Az biraz bildiğime göre 150 200 atışta mekanizma yaylar filan alışır ve silah kendini bulur. Bu kadar atıştan sonra hala yapıyorsa fabrikaya gönderme gerekliliği ortaya çıkmış olur. Yaf zuber sterling gibi 3 markayla da deneyin tüfeği. Mesela bana biz fabrika olarak yaf deniyoruz sizde deneyin fişekte sıkıntı olabilir demişlerdi. Ben de 3 markayla da gitmiştim hepsinde de tutukluk yapmıştı. Her atışımı da videoyaya alıyorum,fabrikanın işi kolaylaşıyor...

evet kurşun ve yaf,züberle denedik,çünkü koca eminönü/mercan da başka marka tek kursun bulamadık,internette adana da bir bayide buldum,tlf etti,sitede görünüyor ama elimde yok dedi,illa bul dedim,sözde tüm Adana'daki dükkanlara sormuş bulamamış,yaf ,züber ve mke tek kurşun 3'er kutu aldım bakalım deneyeceğim.Zaten bunlar dışında başka yerli yok,ithale de para vermem,hem pahalı,hem de kartona,şişeye sıkıyorum ben napayım pahalı ithalleri. :)

Fabrikadan cevap geldi,tüfekte sorun varmış,gönderin bkaım yapıp tamir edelim dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgardaaa

İyi de garanti hakkında Derya Arms böyle diyor. Sizi yanlış bilgilendirmişler. Ayrıca buraya da göz atabilirsin her türlü bilgi yazıyor kaanavmalzemeleri.com/Derya-MK-10-Sarjorlu-Av-Tufegi,PR-617.html

quote:

3 yıl yetkili servis ve +4 yıl parça garantisi ile toplamda 7 yıl firma garantilidir.

Vallahi bendeki garanti belgesinde 2 yıl yazıyor :)

• Derya daki garanti süresi 3+ 4 yıl da parça garantisi olarak görünüyor.yalnız 4 yıl parça garantisi parçanın temin edilmesi anlamına gelir bildiğim kadarıyla,yanlışım varsa düzeltin. 3 yıl garanti var 2 yıldan daha iyi olmakla birlikte yine de yetersiz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmrtb -- 1 Eylül 2016; 22:44:57 >
  • İnşaallah 1 defa da halledilir probleminiz. Gelişmeleri paylaşınız lütfen

• mmrtb M kullanıcısına yanıt
    Belki sonradan uzatılmış olabilir, yararlanmak için fabrikaya gidip ya da telefonla arayıp destek almanızı öneririm.
  • hocam merhaba aynı tüfekten bende almak istiyorum.. bahsettiğin takılmaları çok iyi anladım.. bunlar seni korkutmasın silahın yeni oluşandan biraz kaynaklanıyor.. ana sebep ise genelde dandik fişeklerden kaynaklanıyor piyasa züberin çakmalarıda var yani plastik kısmı değilde arkadaki demir çelik kısmı daha uzun olmalı fişek tercih ederken böyle tercih et.. takılma olayı tüm tüfeklerde olur.. bu konuda kullanıcısını rezil eden tüfek safir T14 olmuştur ama onlar kendilerini geliştirdi hataları düzelttiler.. tüfeğini güzelce yağla bakımını yap her atıştan sonra fazla zaman geçmeden temizliğini aksatma..

bende
    Delta Bolt Action Sürgülü
    Av-kar terminatör pompalı çift namlu
    sahibiyim.. bu tüfeklerdede zaman zaman tutukluk yapma durumları oluyor.. söküp güzelce temizliyorum.. sorun kalmıyor.. atışa gitmeden evvelde temizlik yapın bakım yapın o gün sorun yaşamadığınızı yada oranınızın ciddi anlamda düştüğünü göreceksiniz..

HU-SAN ın 10 yıl garantisi en büyük avantajınız..

• Elimde 1 adet husan 20 çap tüfek var yeni aldım... Ruhsat işlemleri ve silah hakkında sorusu olanlar yazabilirler bana bildiklerimi anlatabilirim...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.