Şimdi Ara

Design//By.Sari Production (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centilmen53 -- 10 Aralık 2013; 22:42:01 >
  • Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centilmen53 -- 10 Aralık 2013; 22:42:07 >
  • Eskide olsa güzel çalışma olmuş,benim öğrenmek istediğim şey ise o tüpü nerden bulduğun
    Zira bende bir mod sever olarak aklımda farklı düşünceler var ama yaz ayı gibi düşünebilceğim bir proje için fikir geliştiriyorum kendimce,tüp olayıda hoşuma gitmedi değil merak ettim nerden edindiğinizi?
  • Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centilmen53 -- 10 Aralık 2013; 22:42:20 >
  • Harika Olmuş yaaaa . . .
  • Tüp deli olmuş Sah ibinden . c o m ilanları gibi
  • Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centilmen53 -- 10 Aralık 2013; 22:43:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: centilmen53

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodstain

Hocam çok güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık, DVD writerin üzerindeki teyp mi ? :) Birde sol alt taraf ışıklandırma bakımından eksik kalmış sanki yani ışıklandırmada biraz orantısızlık var ama yinede çok güzel duruyor :)

DVD sürücüsünün üzerindeki zalman fan kontrolcüsüdür.
    Işıklandırmada ise en özen gösterdiğim yer olmuştu. 1. ve 2. fotoğrafa bakarsan eğer ışıklandırmanın hatasız bir şekilde orantılı olduğunu görebilirsin, fotoğrafta bunları algılamak zor olabilir.
    İlginiz için çok teşekkürler fakat daha öncede belirttiğim gibi bu çalışmamı 2008 yılında yapmıştım. İlk önüme çıkan uzun süreli boşlukta, çok özgün ve kıymetli bir tasarım yapacağım. Bilginize...

Hocam ışıklandırmanın geneline bakınca evet orantısızlık yok fakat kenarlarına dikkatli bakınca ( özellikle sol alt tarafa 2. resimde) o tarafın ışıklandırma bakımından zayıf kaldığı farkedilebiliyor :).

quote:

Orijinalden alıntı: centilmen53

İlk önüme çıkan uzun süreli boşlukta, çok özgün ve kıymetli bir tasarım yapacağım. Bilginize...

Heyecanla bekliyorum.

• Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi centilmen53 -- 10 Aralık 2013; 22:43:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.