Şimdi Ara

DESIRE 820 ALDIM , YORUMLARIM & FOTO + VIDEO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sagolun. M8 e oranla daha dogrusu genel olarak sarj durumu nedir. Suana kadarki izlenimleriniz? Konu icin de cok sagolun merak eden insanlarin gercekten cok isine yariyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jayco39

Sagolun. M8 e oranla daha dogrusu genel olarak sarj durumu nedir. Suana kadarki izlenimleriniz? Konu icin de cok sagolun merak eden insanlarin gercekten cok isine yariyor.

M8 bataryada çok daha başarılı , dün gece 12:20 de şarjdan çektim ve şuan pil %42 de , m8 de 55-60 kalıyordu bu saatlerde ve m8 de ekran ışığı yüzde 75 kullanıyordum sürekli , bu cihazda 50 de , bence gayet yeterli.

Toplamda 1 saat video , yine 1 saat toplam whatsapp , 1 saate yakında web gezinme + facebook ve yaklaşık 30 adet mail okuma yazma , 5-10 foto çekimi , max 40 dk tel görüşmesi bu süre içinde. Bence hiçte fena değil yinede

DESIRE 820 ALDIM , YORUMLARIM & FOTO + VIDEO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarGoS -- 29 Aralık 2014; 22:08:19 >

• Ana Konu yada bekleriz. :))
  • BarGoS kullanıcısına yanıt
    hocam güle güle kullanın. acaba telefona gsam battery yukleme şansın varmıdır? batarya hakkında daha detaylı bilgi alabilmek icin diyorum. gün sonunda kaç saat ekran süresi alınıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theARSLANN

hocam güle güle kullanın. acaba telefona gsam battery yukleme şansın varmıdır? batarya hakkında daha detaylı bilgi alabilmek icin diyorum. gün sonunda kaç saat ekran süresi alınıyo.

Merhaba yüklerdim ama telefonu formatladım , birine vericem bugün :) M8 e dönüş yapıcam

Ben sana söyleyeyim :) ekran açık kalma süresi 5.20 saat gece şarjdan çekiyorum 12:30 da ertesi gün akşam 9 a kadar yüzde 25-30 arası kalıyor bu ekran süresi ile , 4 saate düşünce yüzde 40-45 kalmış oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarGoS -- 31 Aralık 2014; 10:23:03 >
  • m7 mi yoksa 820 mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: =PistoLeRo=

m7 mi yoksa 820 mi

Bence 820 , hem yeni cihaz hemde 64 bit 8 çekirdek cpu var hemde batarya cok daha iyi
  • turkcell den almış bulunduğum telefon 12 ay kontratlı 1399 tl nasıl
  • Arkadaşlar M8 e geri dönmüş bulunmaktayım. 820 güzel cihaz ama bana buyuk geldi gerçekten , ve M8 in BoomSound ses yuksekligi ve netligi bariz şekilde daha iyi geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BarGoS

Arkadaşlar merhaba , 3 ay once M7 ile başladığım htc macerama hemen arkasından Desire 816 , ardından kırmızı M8 , ardından E8 ve bugün itibarı ile Desire 820 alarak devam etmekteyim ( Tamamen ayran gönüllülükten kaynaklı )

M7 den başlayayım , cihaz samsungtan geçtiğim ilk htc ve inanılmaz karizmatik kasaso , stabilitesi hızı ama bir okadar kötü bataryası

Desire 816 , görece daha dandik kasa yapısı ama aynı one serisi kadar stabil arayüz ve ses kalitesi , ama bataryayı çabuk yiyor.

M8 sahip olduğumgerçekten en iyi cihaz , ses , hız , stabilite ,kamera efektleri ve aşık eden tasarımı

E8 aynı M8 deki kamera özelikleri hariç , M8 den kullanımda hiç bir eksi yanı olmayan ama kasası plastik olan ( böyle bir plastik yok , gerçekten efsane bir malzeme kullanılmış ) ama kamerası 13mpx olmasına rağmen M8 den daha az net fotolar çeken bir kameraya sahip.

Desire 820 :) daha kullanalı 10 saat anca oluyor ve ilk izlenimlerim gerçekten 816 daki tuşların sola yerleştirilme faciasından sonra çok güzel olmuş. Tasarım harika kamera harika boomsound harika , tek eksi yanı M8 kadar dayanmayan bataryası ( 1-2 güne daha net belli olur ) , kesinlikle 816 dan daha tepkili hızlı , ram 2 gb ve işlemci sd615 , 8 çekirdek 64 bit , yazılım 4.4.4 . Keşke ekran 1080 olsaymış , çünkü düşük ekran ışığında M8 çok daha net , amaışığı sona dayarsak ekran müthiş derecede canlı duruyor.

Fotoğraflar m8 den iyi sayılır ama sanki M8 daha net çekiyordu , yanlız zoom yapılması imkansız gibiydi :) Video da 60fps 1080p kayıt yerine 720p 60fps var , Ayrıca ön kamerası 8mp ve gerçekten çok net.
    Ağırlığı 155 gr ama m8 den daha hafif geliyor ve cihaz 7.7 mm gerçekten incecik.

Kutudan çıkan kulaklık M8 dekiyle aynı ayarda ses kalitesi veriyor , BoomSound ses ise M8 de daha yüksekti ama bunda da kesinlikle az yada kötü değil.

Fotoğraf ve video örneklerini yarın yükleyeceğim.

Antutu puanı 28960 , M8 de 44 bin.

Chipset Qualcomm MSM8939 Snapdragon 615
    CPU Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & quad-core 1.0 GHz Cortex-A53
    GPU Adreno 405
    MEMORY Card slot microSD, up to 128 GB
    Internal 16 GB, 2 GB RAM
    CAMERA Primary 13 MP, 4160 x 3120 pixels, autofocus, LED flash
    Features Geo-tagging, touch focus, face detection, simultaneous HD video and image recording, HDR
    Video 1080p@30fps, 720p@60fps
    Secondary 8 MP, 1080p

60 FPS Video kaydı , kapalı yağmurlu havada çekildi

Resimler kapalı havada ve florasan ışıklı odada çekilmiştir , yarın inşallah açık havada detaylı çekimler yapıp ekleyeceğim.
     DESIRE 820 ALDIM , YORUMLARIM & FOTO + VIDEO DESIRE 820 ALDIM , YORUMLARIM & FOTO + VIDEO

Kardeşim internetteki kutu açılım videolarında farklı kulaklıklar çıktığını gördüm sende çıkan kulaklık nasıl bırsey kulak ıcımı yoksa dandık HTC kulaklığını fotoğrafını cekıp atarmısınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Ben tekrar m8 e geçtim , kutudan çıkanlar kulak içi tarzdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarGoS

Ben tekrar m8 e geçtim , kutudan çıkanlar kulak içi tarzdı

Yani su kırmızı kauçuk lu olani hocam
    ve neden m8 e geçtiniz kronik sorunmu vardı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.