1230mah çok kötü. 1350 mah pili var diye insanlar telefondan vazgeçiyor.
Doğrudur, fakat eski htc tattoo 1 gün bile gitmiyordu. Gün içinde 1 kez şarj etmek durumunda kalıyordum. Belkide haklısın pil düşük fakat günde 10 saat telefonla konuşurum diyenler bu tarz telefonlarla yapamazlar bence
quote:
Orijinalden alıntı: benv3kendim
quote:
Orijinalden alıntı: Burn in Hell
1230mah çok kötü. 1350 mah pili var diye insanlar telefondan vazgeçiyor.
Doğrudur, fakat eski htc tattoo 1 gün bile gitmiyordu. Gün içinde 1 kez şarj etmek durumunda kalıyordum. Belkide haklısın pil düşük fakat günde 10 saat telefonla konuşurum diyenler bu tarz telefonlarla yapamazlar bence
Yanlış anlamayın amacım inceleminizi küçümsemek vs. değil asla. Bütçesi max 600 lira olanlar için en iyi telefonlardan biri. Ama pil biraz daha iyi olabilirdi.
quote:
Orijinalden alıntı: Burn in Hell
Yanlış anlamayın amacım inceleminizi küçümsemek vs. değil asla. Bütçesi max 600 lira olanlar için en iyi telefonlardan biri. Ama pil biraz daha iyi olabilirdi.
Yok hocam kesinlikle yanlış anlamam, fakat telefona 1000 tl ve üzeri veremeyecek kesim için iyi bu telefon bence , sonuçta 15000 tl gibi rakamlara telefon alıpta şebeke sorunu yaşayan arkadaşlarda görüyorum bu forumda bunada şükür. Aslında ben eski tattoo model telefondan çok memnundum, rom atıcam falan derken pert oldu telefon o yüzden bunu almak durumunda kaldım. Memnun muyum dersen memnunum sadece görüşme yaparken sanki bazı görüşmelerde ses patlıyor, bazılarında normal sanırım sesi yüksek tutmak istemişler telefonda bu yüzden sen patlıyor kısınca da çok kısık oluyor, belki güncellemeyle gider.
Bi flaşla ön kamera çok muydu ? açıkçası bunu alacaklar Desire X'i beklesin en azından çift çekirdek işlemci 768 mb ram ve flaş desteği sunuyor yalnız telefonun tasarım harika.
Beats firması kalitesi ile öne çıkmamıştır, ses konusuna birazcık kafa yoran insanlar bunu kolayca anlayabilir.Evet populerdir ve reklamlarıyla insanların bolca ilgisini çekmiştir. Hala Beats Audio saçmalığına inananlar için şu yazıyı okumanızı tavsiye ederim : http://forum.donanimhaber.com/m_65274675/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65274675
Evet bencede beats audio bi cacık olamaz. Ekstradan ses kalitesi göremedim ben beats audio ile
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme