Şimdi Ara

Desire Froyo 2.2 güncellemesi yayınlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: darendeli

quote:

Orijinalden alıntı: vipline

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vipline

quote:

Linkini verdiğim1.21.405.2 sürümünü yükleyin telefon açıldığında direk 2.2 güncellemesi var diye sorar indirir kurarsınız

İndirmek için Tıklayınız...

Telefonu Root yapmak gerekiyor mu? Yoksa standart sd karttan yükleme prosedürü ilemi yükleme yapacağız.

root etmene gerek yok.Htc'nin resmi güncelleme yazılımıdır.

hata veriyor HATA [131]: MÜŞTERİ KİMLİĞİ HATASI
    Yani bu rom benim cihaza göre değil. Yinede ilgine teşekkürler.

Driverlar yüklümü..istersen htc sync programını kurduktan sonra bi dene

Hepsi kurulu dostum. Fakat yazılım numarasından anladığım kadarı ile operator cihazı olduğu için yükleme yapmıyor. Gerçi kutusunda ve cihaz üzerinde operator logosu ve bunun gibi herhangi ibare yok. Aynı zamanda kutusu sadece kayıt için açıldı.

• Vodafone operatör cihazları için Froyo güncellemesi kullanıma sunulmuş.
    Düzeltme: Bahsettiğim güncelleme Froyo güncellemesi değilmiş. Froyo' yu beklemeye devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 3 Ağustos 2010; 16:57:24 >
  • ben update ettim ama herşey güzel sadece internet explorer hatalı flash player çalışmıyor ayrıca internet kendisini kapatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: akurttr

ben update ettim ama herşey güzel sadece internet explorer hatalı flash player çalışmıyor ayrıca internet kendisini kapatıyor

bu sorunların hiç biri ile karşılaşmadım, pazar günü yükledim OTA olarak. sorunsuz kullanıyorum.
    +'ları
    - Hissedilir şekilde daha hızlı (menülerde dolaşmak, progların açılması vsvs
    - Flash videolar çalışıyor (facebook içi mesela)
    - Uyumlu progları sd karta aktarabiliyorsunuz (yakında çoğu app zaten froyo uyumlu hale gelir)
    - Extre appler ve widgetlar var
    - wireles hotspot olarak kullanabiliyorsunuz telefonu
    - 720p mpeg4 video kayıt yapabiliyorsunuz
    - bazı ikonlarda ufak güzelleştirmeler var
    - çoğu kullanıcı da pil performansı artmış, ben test ediyorum şu anda

-'leri
    şu ana kadar görmedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silmaril -- 3 Ağustos 2010; 20:38:08 >

• update eden arkadaşlar sanırım sizde generic software yüklü değilmi?
  • Silmaril arkadaşım çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scqo

Silmaril arkadaşım çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için.

rica ederim,

tuncyt: stock rom yüklü (ingiltereden telefon), root yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silmaril

quote:

Silmaril arkadaşım çok teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için.

rica ederim,

tuncyt: stock rom yüklü (ingiltereden telefon), root yoktu

teşekkürler yalnız biraz daha açabilirmisin? pek iyi değilim bu terimler konusunda.

herksin bahsettiği software number, generic olmayanlar şu an yüklemeyi yapamıyor diye biliyorum. stock rom dediğin orginal rom sanırım. peki bunun generic htc yada vodafone, orange gibi farklı softwarelerle alakalımı?
  • quote:

Arkadaşlar tam olarak yükleyenler deneyimlerini paylaşabilir mi ? Eskisine göre artıları/eksileri neler ?

pazartesi'den beri 2.2'ye kullanıyorum htc desire'ı.... 2.1'e göre gorebildigim ve hisstettigim farklar

- kesinlikle 2-3 kat hızlandı telefon, menuler, internet, wifi bulup baglanmasi vs... kısaca hersey
    - kamera artık 720p cekiyor
    - oynatamadigi flash kalmadı, 2.1 de bazı sitelerdeki videolari acamiyordu
    - arayan kontak resimleri eskiden pikselli gozukuyordu artık duzelmiş
    - wifi'in cekim gücü artmiş ya da artık daha cok cubuk gözüküyor (iphone gibi)
    - settings menulerinde bazı degisiklikler var daha detaylı hale gelmiş
    - wifi spot sorunsuz calisiyor
  • arkadaşlar benimkide 1.19.161.5 okuduğum kadarı ile vodafone buda.
    peki vodafone için froyo ne zaman çıkacakmış bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: macfb

arkadaşlar benimkide 1.19.161.5 okuduğum kadarı ile vodafone buda.
    peki vodafone için froyo ne zaman çıkacakmış bilgisi olan var mı?

''Vodafone forum'' sitesinde bugün çıkan bir haberde Vodafone cihazlar için froyo romunun 7 ila 10 gün içinde yayınlanmasının beklenildiği yazıyor (haberin orjinali İngilizce olduğu için umarım yanlış anlamamışımdır). Bu haberi veren forumun bir yöneticisi.

Haberin yer aldığı konu aşağıda (ikinci mesaja bakın).
    http://forum.vodafone.co.uk/topic/70251-htc-desire-firmware-update-100810/page__p__457411&#entry457411

Forumun linkini de vereyim; isteyen arkadaşlar çeşitli konuları takip edebilir.
    http://forum.vodafone.co.uk/forum/82-htc-desire/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 10 Ağustos 2010; 17:57:41 >

• Yukarıdaki mesajın tekrarı olduğu için silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 10 Ağustos 2010; 17:59:00 >
  • Arkadaşlar merhaba.Benim dikkatimi birşey çekti ve çözemedim.Belki sizler bilirsiniz.
    Cihazı USB kablosundan (orijinal değil) bilgisayara bağladığımda sol üst köşede şarz logosunun yanında araba logosu çıkıyor.
    Barı aşağıya çektiğimde " Araba modu etkin.Araba modundan çıkmak için seçin yazıyor".Çıkığımda herhangi birşey olmuyor ve biraz sonra araç logosu tekrardan gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.