Bildirim
Desire Hd iç Hoparlor Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: aras4life
Merhaba arkadaşlar ben bikaçgun once desire hd aldım. Telefondan genel olarak çok memnunum ancak tek sorunu ki baya can sıkıcı bir sorun telefonla arama yaparken rahatsız edici seviyede cızırtılar geliyor. Boyle bir sorun yaşayan varmı bu telefonla? veya ne yapmamı tavsiye edersiniz?
3 haftadır kullanıyorum şu ana kadar böyle bir sorunla karşılaşmadım nasıl düzeldileceği konusunda fikrim yok malesef -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aras4life -- 1 Ocak 2011; 19:47:13 > -
Aynı sorun bendede var alalı 3 gün oldu karşı tarafın duymadığı sadice benim duyduğum gıcık bir ses :( ilk olarak dün geceki telefon görüşmemde farkettim. -
arkadaslar bu sorun bende de var çözebildinizmi -
garantiye verelim ayrıca burdaki arkadaşlarla birlikte toplu email atıp bu sayfanın da linkini email olarak gönderelim. geri iade alsınlar olmaz böyle 1500 tl lik telefon bu sonuçta. -
aynı sorun bendede var arkadaslar.Birde cızırtıdan baska sesin kaliteside düşük anlaşılmıyor bazen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcslift -- 26 Ağustos 2011; 19:42:14 > -
Bu sorunu yasayan yeni kullanıcılara mesajım, sorun tamamen donanımsaldır teknik servise verin genpaya fln hallediyorlar makul bir ucrete sesteki cızırtı gıtmekle kalmıyor ses kalıtesı ve sevıyesı baya yukseliyor. Yazılımsal cozumler denemenıze gerek yok -
1 senedir kullanıyorum henüz öyle bir sorunlar karşılaşmadım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X