Şimdi Ara

desire hd & sensation

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Problemli dhd mi aldığım yere iade ettim. Tekrar hb den sipariş edecekken yakın fiyata sensation gördüm. Sizce aradaki farkı vererek almama değer mi? dhd tasarımı bence daha güzel ama işlemciler(cpu, gpu), çözünürlük ile sensation, dizayn ve 1,5gb ile dhd öne çıkıyor. Arada kaldım...

• Valla bence arada kalma al sensation hem daha yeni hem 4.0alacak bir cihaz karizma olarakta önde olduğunu düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sensation almana değer arkadaşında belirriği gibi hem ICS Güncellemesi alacak hemde daha yeni bir model artı olarak Desire HD'den özellik olarak çok çok üstün
  • desire hd donanım olarak desire/desire s'e çok yakın, htc'nin kastırıcı sense arayüzünü ileriki versiyonlarda kaldırmayacagı aşikar.. geleceği yok, yeni versiyon desteği bitti veya bitmek üzere. sensation alarak kesinlikle çok dogru bir karar vermiş olursun..
  • desire hdnin manasiz sisirilmis bir fiyati var. bu sebeple sensation a yakin, donanim olarak ise sensation in yakinina bile varamaz.

eger boyle bir imkaniniz varsa kacirmayin derim, sensation i alin gecin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4mylove

Valla bence arada kalma al sensation hem daha yeni hem 4.0alacak bir cihaz karizma olarakta önde olduğunu düşünüyorum

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC Desire 20 Pro
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.