Şimdi Ara

Desire HD vs Desire S vs Incredible S ?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İNCREDİBLE S'e karar verdim arkadaşlar.sınavlarımın btmesni beklyorum almak için.
  • burada fiyatta önemli.

incredble S 1200liralardaydı en son ve 1380liraya Lg Optimus 3d varken nasıl olur bilmiyorum.(çift çekirdek işlemci çift kanal ram)

xperia neo'yu 850-900liraya alırsın diye önerdim 1200lira verilecekse optimus 3d'lere çıkılır diyorum yani.

htc alınacaksa 750liraya Desire Z alınabilir oda klavyeli diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

burada fiyatta önemli.

incredble S 1200liralardaydı en son ve 1380liraya Lg Optimus 3d varken nasıl olur bilmiyorum.(çift çekirdek işlemci çift kanal ram)

xperia neo'yu 850-900liraya alırsın diye önerdim 1200lira verilecekse optimus 3d'lere çıkılır diyorum yani.

htc alınacaksa 750liraya Desire Z alınabilir oda klavyeli diye.

o kadar para veren 180lira daha fazla veremez mi denebilir fakat inan daha fazla çıkamıyorm fiyatta.buraya bile zar zor çıktım.
    desire z'ye de baktım forumlarda da arştırdım,yurtdışından videolarıda izledim,bi müddet sonra klavye ile ekran arasında boşluk oluyomuş,bağlantı noktası gevşiyomuş.çabuk açılıyomuş.O yüzden elemek zorunda kaldım yoksa niyetliydim almaya.
  • Arkadaşlar an itibariyle telefonun sipaişini verdim.Karar:İNCREDİBLE S
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptug.55

Arkadaşlar an itibariyle telefonun sipaişini verdim.Karar:İNCREDİBLE S

Umarım pişman olmazsın, iyi günlerde kullanman dileği ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y n s c n

quote:

Orijinalden alıntı: alptug.55

Arkadaşlar an itibariyle telefonun sipaişini verdim.Karar:İNCREDİBLE S

Umarım pişman olmazsın, iyi günlerde kullanman dileği ile.

İnş,benimde tek temennim o.bu akşamüste 3buçuk gibi verdim siparişi hazırlanıyo diyo,tahminimce pazartesi günü gelir.
  • Arkadaşın biri desire hd çok şarj yer demiş aralarında en yüksek bekleme süresi desire hd ye ait,bu üç telefonun ekran boyut farkı dışında çok ayırt edici bi özelliği yok ama şunu biliyorum ki desire hd ye android 4 güncellemesi gelecek.
    XPERİA şık görünüyor ama htc nin sense arayüzüne alıştıktan sonra diğerleri bana biraz yavan geliyor doğrusu,bide şu var bi daha windows mobile telefon almam şu microsoft kastırmacalarından vazgeçmiyor bi türlü zune mune bilmem ne.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.