Desire X telefonum açılmıyor. Anladığım kadarı ile telefon çökmüş. Sebebi de şarj abuk sabuk yollarla şarj ettim isyan etti makine.
Boot menüye girip factory resette atamıyorum. Nasıl bir çözüm önerirsiniz. Telefoncu 70 lira istedi sağol ben hallederim dedim:)
Boot menüye girmeyi ya da direk pcden format atmayı sağlayan bir program var mı? Apple'de yapıyorduk ne güzel. Rom yüklerken filan kullandığımız programlar vardı.
quote:
Orijinalden alıntı: tnfrDNZ
Merhaba arkadaşlar,
Desire X telefonum açılmıyor. Anladığım kadarı ile telefon çökmüş. Sebebi de şarj abuk sabuk yollarla şarj ettim isyan etti makine.
Boot menüye girip factory resette atamıyorum. Nasıl bir çözüm önerirsiniz. Telefoncu 70 lira istedi sağol ben hallederim dedim:)
Boot menüye girmeyi ya da direk pcden format atmayı sağlayan bir program var mı? Apple'de yapıyorduk ne güzel. Rom yüklerken filan kullandığımız programlar vardı.
öncelikle geçmiş olsun telefon hiç tepki vermiyormu? açabiliyormusunuz bootloader'e girebiliyormusunuz ya da bilgisayara bağlayınca telefonu bilgisayar görüyormu kapanmadan önce şarj durumu neydi...
desire x telefonumu sarja taktım sabah cıkardım yok telefon açılmıyor,ne yaptıysam açılmıyor,gittim bataryayı soklattım telefon açıldı o an sarjı bitti yine açılmıyor,dediler batarya ölmüşdür,gittim orjinal batarya aldım orda denedik açıldı eve geldim sarjı bitti taktım sarja yine açılmıyor...kafayı yicem yaa...lütfen bilen birisi varsa yardım etsinnn..hep üzerindeki kırmızı ışıkda sönmüyor...
Merhaba arkadaşlar bu sabah okula giderken telefonumun kendi kendiliğine açıldığını ve 8-9 uygulamanın açık olup , yaklaşık 6-7 saat açık kaldığını fark ettim.Telefon sabah elime aldığımda ateş gibiydi.Sonra kapattım bir daha açılmadı.Turkcell bayiye götürdüm bi daha yapılmaz , yeni telefon alın dediler yarında bi KVK ya götüreceğim( geç verecekler biliyorum ama) her neyse arkadaşlar sizce olur mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme