Şimdi Ara

Desire z açılmıyo !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bi sorunum var 2 gün önce aldığım htc desire z marka telefonum dün internette dolaşırken birden kilitlendi bende bataryayı çıkarıp taktım o zamandan beri ne açılıyo nede şarj oluyo telefonda hiç bi tepki yok bana yardımcı olurmusunuz lütfen yaa :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genvfb -- 20 Temmuz 2011; 10:25:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: genvfb

Arkadaşlar benim bi sorunum var 2 gün önce aldığım htc desire z marka telefonum dün internette dolaşırken birden kilitlendi bende bataryayı çıkarıp taktım o zamandan beri ne açılıyo nede şarj oluyo telefonda hiç bi tepki yok bana yardımcı olurmusunuz lütfen yaa :(

servise gönderin sizin birşey yapmanıza gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genckaptan

quote:

Orijinalden alıntı: genvfb

Arkadaşlar benim bi sorunum var 2 gün önce aldığım htc desire z marka telefonum dün internette dolaşırken birden kilitlendi bende bataryayı çıkarıp taktım o zamandan beri ne açılıyo nede şarj oluyo telefonda hiç bi tepki yok bana yardımcı olurmusunuz lütfen yaa :(

servise gönderin sizin birşey yapmanıza gerek yok.

eyw. hocam bende öyle yapmayı düşünüyorum aslında alalı daha 7 gün olmadı iade etmek istiyodum ama hepsiburada saolsun bildirim formuna cevap bile atmadı daha. Bu da son hepsiburada alışverişim olur bi mesaja bile 3 günde cevap yazmadılar tel zaten sürekli meşgul teleservice diye bi yermiş garantili servisi oraya göndercem artık inş. bi sorun çıkmadan hallolur. Telefonu çok isteyerek almıştım ve çokta güzel bi telefon aslında ama bu elektronik aletlerde biraz şans işi sanırım :)

• Aman diyorum yeni cihaz sakin ha teleservice gibi rezil bir firmayla muhattab olma hepsiburada ya geri yolla yanıt alamıyorsan tüketici hakem heyetinden arızalı olduguna dair tutanak tuttur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

Aman diyorum yeni cihaz sakin ha teleservice gibi rezil bir firmayla muhattab olma hepsiburada ya geri yolla yanıt alamıyorsan tüketici hakem heyetinden arızalı olduguna dair tutanak tuttur.

e hocam hepsiburada dahada berbat bi araştırma yaptım şikayet şikayet üstüne ne ilgilenen var nede telefon açan mesajlara bile cevap yok. Bu telefonun kapı gibi 2 yıl garantisi var ilgilenmek yapmak zorunda değilmi bu teleservice firması ben nereyle halledicem bu işi çözemedim ya bi daha netten çöp bile almam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.