Şimdi Ara

DESK CASE PROJE FİNAL ##MOD ART DESK##(SIVI SOĞUTMALI) FİNAL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
12
Favori
13.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet montajdan sonra o boşluklerı kapatmak için çerçeve atabilirsin.Slikonla yapıştırırsın.Onun dışında bu işe başlamadan önce bunları hesap etmen gerekirdi:)Dediğim şeyi yapıcam sen devam et:)
  • Westlife26 kullanıcısına yanıt
     DESK CASE PROJE FİNAL ##MOD ART DESK##(SIVI SOĞUTMALI)  FİNAL

Şu şekilde açılı bi çerçeve olabilir....

silikonla olur veya çift taraflı yapışkanlar var çok ince olanlardan....

Birde bi moda başlarken evet dediğin gibi çoğu şeyi hesaplamak gerekir. ama bazen herşey umduğun gibi olamıyabiliyor.. Onca donanım onca malzeme olunca işin içinden çıkmak bir hayli zorlaşıyor.. Çünki bi yandan masanın kesimini takip ediyorsun masayı kesip biçiyorsun içindeki malzemeleri düşünüyorsun gerekli malzemelerin bir çoğu yurt dışından sipariş verildi ve tek bir yerde değil.. bir ayda belki 15 paket aldım.. hergün bunları takip etmem gerekiyor yok gümreğe takılmasın yok evde olmaya çalışiyim falan filan... birde şöyle bi durum vardır yapmadan önce düşünme durumu bu kısımda işe yaramıyor işte..:):) yaparsın modumu halledersin işte o anda aslında kafanda tasarladığının güzel olmadığını veya eksik olduğunu daha net görürsün yaaa.. Bendeki durum o oldu...:):)

• quote:

Orijinalden alıntı: moslevon

Sa?olasyn hocam bende bunlardan istiyordum aslynda..:)

Ben sana zaten yazacaktym aklymdaydyn yani..:):) Özelden Pm gönderirim...

Detayli olarak pim attim hocam.
    Sticker listesini özelden tekrar göndermeyi unuttum. Zaten logo listesini buradan paylastim.
  • arycanda66 kullanıcısına yanıt
    Sorun değil.. Ben gün içinde inceleyeceğim şu an çıkmam lazım.. Görüşmek üzere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moslevon -- 1 Şubat 2016; 15:58:39 >
  • quote:

Sorun de?il.. Ben gün içinde inceleyece?im ?u an çykmam lazym.. Görü?mek üzere..

özelden mesajlasiriz. görüsmek üzere hocam.
    Kolay gelsin.
  • Hocam sticker boyutlari ve kalitesi ile ilgili "Westlife26" arkadasimizla da görüsebilirsin o da kendi modifiye projesi icin logo almisti.
    Estağfurullah öyle bişeye hiç gerek duymam dostum:)) yarın biraz işlerim var masa üzerindeki eksik parçalarla ilgili sonrasında zaten seçeceğim o güzel stickerlarından...
  • quote:

Valla çok satmak isterdim ama malesef..:(:( Çünki kasayi parçaladim ve lazim olan parçalarini masada kullandim... Onun yolu hurdaci oldu yani..

Hocam kasayı parçaladınız galiba. Peki kasanızdaki anakart tepsisini kullanabildiniz mi?
    Bazı kasalarda anakart tepsi kısmı sökülebilir oluyor. Bu tepsiler yurtdışında PC modifiye mağazalarında extra satılan birşey ama Maalesef Türkiyede bulamadım.

Örnek Resim :https://yadi.sk/i/OaMk5iPoh8u4R

Resim :https://yadi.sk/i/siBSo5FWh8u4P

Evet Hatta annem hurdacıya bile satmış olabilir..:):) Tepsisini kullanacaktım ilk öyle düşünmüştüm fakat gerek yok diye vazgeçmiştim..:(
  • Sistemde kullandığımız sıvı tankları.. Topmlamda 4 adet mevcut... 2'li olarak ayrı ayrı sağ ve sol şeklinde konumlandırdık.. Sistemde girdi çıktılı şekilde çalışacak..

Sol taraftaki rezervuarlar ekran kartının soğutması için, sağdakilerde anakart ve işlemci için...

Rezervuarlar yeni gelirken içlerinde veya diş kısımlarında pleksi parçaları olabiliyor bu sebeple önce güzelce yıkıyoruz. Çünki pompa içine zarar verebilir küçük parça olarakl düşünmeyin. pleksi parçalar keskin oalbiliyor. zamanla pompa içindeki malzemelerde sürtünme yaparak aşındırabilir..

Tanklarımız 65mm çapında ve 22cm uzunluğunda..

Adet fiyatı gönderi ücreti dahil 40$... Yani toplamda 160$+40.tl gümrük vergisi Totalde= 515.tl

DESK CASE PROJE FİNAL ##MOD ART DESK##(SIVI SOĞUTMALI)  FİNAL  DESK CASE PROJE FİNAL ##MOD ART DESK##(SIVI SOĞUTMALI)  FİNAL  DESK CASE PROJE FİNAL ##MOD ART DESK##(SIVI SOĞUTMALI)  FİNAL

DESK CASE PROJE FİNAL ##MOD ART DESK##(SIVI SOĞUTMALI)  FİNAL  DESK CASE PROJE FİNAL ##MOD ART DESK##(SIVI SOĞUTMALI)  FİNAL  DESK CASE PROJE FİNAL ##MOD ART DESK##(SIVI SOĞUTMALI)  FİNAL

• Hocam pompa ve rezervuara toplamda 3000tl civarı harcadınız. İnşallah sonuç harcadığınız miktarin karşılığını verir. Başarılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrelio kullanıcısına yanıt
    Şaşırdım şu an valla..:):) Hangi ara hesapladın yaa..:):) Doğru haklısın.. Gerçi daha radyatör ve rakorları var Radyatörler 180$ adet fiyatı 2 tanesi 360$ + 85$ gönderi ücreti 1300.tl eder ki ben aldığımda dolar 2.3 civarıydı o zamanki gümrük vergisini üstüne ekleyince zaten şimdiki fiyatına denk gelmiş oluyor..

Zaten kullandığım sistemdi ve iyiydi gerçekten.. fakat bu sefer sistem bağlantıları farklı oldu.. Bakalım bu sefer nasıl bi performans olacak.. sonuçta pompayı ikiye böldük ekran kartına ve anakarta ayrı ayrı çalışacak... umarım güzel bişey olacak..:):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moslevon -- 2 Şubat 2016; 19:04:12 >
  • Valla iyi para harcadın maşallah allah daha çok versin:) Bnmde malzemelerim hazır olmak üzere tek eksiğim pompa kaldı.):)
  • Westlife26 kullanıcısına yanıt
    Aslında bi işimize yaradığı yok hobi gibi kendimize yapıyoruz kendimize harcıyoruz..:)) düşün yani iç sistem donanım o kadar para birde sıvı soğutmayı düşün :))
  • levon sabırszlık ile bekliyorum son halini . :)
  • CuneytBora kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim. Beklicen tabi :)))
  • Hadi yaa... demek hurcadı aldı götürdü İçim cızzz etti bi an.
    valla hocam o tepsiler çok zor bulunuyor. Belki ileride başkta bir projede kullanılabilirdi. Neyse sağlık olsun.
    Benimde aklıma geldi lazım olur diye ama geçti artık ne yapalım :((
  • Hocam mesaj yazamıyorum ama takipteyim. Nasıl gidiyor son durum nedir?
  • Valla bende zehirlendim dostum yaa..:(:( 2 gündür yatıyordum valla..

Masayı komple sökmüş bulundum...:):) masanın kompozit panelindeki yamuklukları düzelteceğim.. kompozitin altına ledleri takamadım..:(:( yani sökmek zorundaydım zatenn..:):) Bir kaç sıvı soğutma parçam eksikti onlar hayırlısıyla bu hafta elimde olacak.. masanın yandaki ve arkasındaki fan grillerini @arg-ist abiden aldık çokta güzel oldular. onların resminide paylaşırım takınca... tahmini 1 ay içinde biter umarım...:):) ne zamandır evimde bilgisayarım yok gına geldi valla.. iş yerinden girebiliyorum bi tek internete..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moslevon -- 5 Şubat 2016; 12:05:41 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.