Şimdi Ara

Desperados III (2020) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
5
Favori
3.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Steam'de 218.75 TL'den ön siparişe açıldı.

https://store.steampowered.com/app/610370/Desperados_III/

• Maşallah 218 tl nedir ya.
  • Kısa sürede indirim görür, ilk oyun hatırına alır oynarım ne yalan söyleyeyim
  • Oyunun demosu GOG'a eklenmiş.

www.gog.com
    Desperados III Demo on GOG.com
    https://www.gog.com/game/desperados_iii_demo
  • Demoda eğitimi tamamlayıp ilk bölümün 15 dakikası kadarını oynadım, başlangıç için görüşüm çok olumlu oldu, oynadığım kadarıyla;

- Ana menüden başlayarak atmosfer olarak ilk oyunun tadı yakalanmış.
    - Müzikler başarılı.
    - Animasyon kalitesi çok iyi.
    - Grafikler başarılı, detay seviyesi yüksek, hemen hemen ilk oyunun 2D kalitesi yakalanmış.
  • Keşke ara sahneleri de..
    İlk oyununki gibi olsa. :)
    Oynanışı ben sevdim. :)
  • Hoş bir fragman olmuş.

Bir de şöyle bir interaktif fragman yapılmış, bu da çok hoş olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 5 Haziran 2020; 14:57:44 >

• Oyunun incelemeleri gelmeye başlamış. 80'in altında puan veren eleştirmen yok şimdilik ortalaması ise 85 şuan için.

• Güzel bir oyuna benziyor. Eve döndüğümde oynanacaklar listesine eklendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi ama çok pahalı olmuş. Türkçe yama çalışması yapan arkadaşlar var. Onların hatrına satın alırım sadece. Ama link atmak isteyen olursa da çok sevinirim tabiki :)
  • Şu fiyata bu oyun alınmaz isterse yılın oyunu olsun. Yayımcı gerçekten önemli fiyat konusunda.
  • Oyun pahalı çıktı katılıyorum ancak enfes olmuş animasyonundan karakterlere oynanışa taktiğe kadar harika oyun. Her bölüme sağlam zaman harcayarak taktikler geliştirerek zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
  • Yayıncı THQ olmasa şu oyunu ucuza alabilirdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp!deR -- 17 Haziran 2020; 20:59:48 >
  • Kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Thq bir ara Türkçe dile yatırım yapıyordu devamı gelmedi sanırım. Hadi onu geçtim bölgesel fiyatlandırma yapın bari diyeceğim de dolar olmuş ebesinin örekesi ne bölgesel fiyatlandırması. Neyse. Oyun zerre kadar ilgimi çekmiyor. Aksine o berbat grafik tarzıyla irrite edici duruyor. Cell Shade sevdası bitmedi gitti şu yapımcılardaki. Kolaylarına mı geliyor nedir.
  • Yaklaşık 6 saat kadar deneyimledim gerçekten strateji türüne uzak olmama rağmen fazlasıyla keyif aldım en son frostpunk bu kadar etkilemişti beni bölümleri sessiz sedasız düşünerek geçmek muazzam bir his ve normal de oynamama rağmen zor bir oyun tavsiye ederim

• Yapılan övgüleri hak eden bir oyun gerçekten. Yaklaşık 8 saat oynadım, ilk kısmın son bölümüne geldim. İlk kısım oyunu ve karakterleri tanıtma üzerine kurulmuş, oynadığım yere kadar 5 karakterden 4'ü ile oynama şansım oldu. Karakterlerin arasındaki kimya ve diyaloglar gayet hoş. Oyun hikaye olarak 2001'de çıkan ilk oyunun öncesini konu alıyor, bir nevi bir başlangıç hikayesi. Bu oyundaki karakterlerden John Cooper, Kate O'Hara ve Doc Mcvoy çıkan ilk oyunda da oynanabilir karakterlerdendi. Bu oyunda bu üç karaktere ek olarak Hector ve Isaballe isimli iki tane de yeni karakter eklenmiş. Şimdilik ekibe tek katılmayan Isabelle oldu, o katıldığında da oyunun daha farklı bir hal alacağı kesin. Her karakterin çeteye dahil olmasıyla oyun doğal olarak daha da çeşitleniyor ve hedefe ulaşmak için yeni yeni yollar ortaya çıkıyor. Mimimi, Shadow Tactics gibi başarılı bir oyun çıkarmış yine, türü sevenlerin oyunu beğeneceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 30 Haziran 2020; 23:42:34 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.