Şimdi Ara

Dest Warlock Rain of Fire sıkıntım var Yardımm acil :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkaadaşlar dest warlockda rain of fire skilini ben arkdasımın charı ile yürüyerek bile atabiliyorum ama kendi charımda cast time devreye giriyor ve hareket ettiğimde skil bozuluyor ama arkadasımın charda bu şekilde bir problem yaşamıyorum nedeni ne olaibler yardımcı olabilrmisnz

• Düşük levelden olabilir mi ?
  • o şekilde düşündüm ama okuyorum herhangbir pasif skil falan göremedim ondan mı diyosdun olabilr mi derken yani öyle mi değilmi net birşey söylermisnz ya kafayı yicem S:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leviroth

Arkaadaşlar dest warlockda rain of fire skilini ben arkdasımın charı ile yürüyerek bile atabiliyorum ama kendi charımda cast time devreye giriyor ve hareket ettiğimde skil bozuluyor ama arkadasımın charda bu şekilde bir problem yaşamıyorum nedeni ne olaibler yardımcı olabilrmisnz

Yalnızca destruction warlocklar, level 54 ten sonra casting yapmadan ve sayı sınırı olmadan rain of fire atabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam akrdeşim çookkk teşekkür ederim kafayı yi,cektim ya :D
  • Acil olan nedir dostum dungeonlarda senin rain of fire olmadan ilerleyemiyor mu gruplar ?

http://www.wowhead.com/spell=109784/aftermath

Bir kaç aya kadar burning ember veriyordu rain of fire, artık vermediği için bu skilli spellbooktan kaldırdılar. Level 54'ten önce görünüyor olabilir belki spellbookta, görünmüyorsa bile 54'ten sonra cast time'ı ortadan kalkıcak merak etme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.