Şimdi Ara

Destek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunu digital olarak 2-3 gün önce aldim(ros almadim).Şuan monk oynuyorum.Verebilceğiniz her tavsiyeyi göz önünde bulundurmak istiyorum.Expertte oynuyorum oyunu.Savunma olarak elitlerde sorun yaşiyorum,normal moblarda sorun yaşamiyorum.Verilen hasarda ciddi anlamda az geliyor bana.Ayriyetten oyun içi arkadaşda ariyorum her türlü bilgilendirme için.profilim ; Seyfican#2292

• elemental damage e yogunlasmalısın. şahsen ben light monk tercih ediyorum. itemlerinde buna özen gösterebilirsin. başta kolay olarak light damage arrtıran bracer ve amulet bulmak kolay olaiblir. sonra vigor kemer.silah won kim lou idi galiba yada bi ody son ii olur.
    en çok damage alabildiğin skill scorpion tail kick onu kullannabilirsin.
  • Kobrakai kullanıcısına yanıt
    Desteğiniz için çok teşekkür ederim.İtemlerde light olarak yoğunlaşıcam.Yalniz sormam gereken iki şey daha var.Yeni başladiğim için sanirim artik auction house kapanmiş.İtem alabilceğim başka bir yol var mi merchantlar dişinda?Bir diğeride monk olarak dual weapon mı takilmam mantikli yoksa kalkan+one hand mi?
  • Monk bu oyunun üvey evladı, bence hemen bırak başka bir karakter ile oyna, bizim çektiklerimizi sen de çekme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaldanSarkanElma

Monk bu oyunun üvey evladı, bence hemen bırak başka bir karakter ile oyna, bizim çektiklerimizi sen de çekme...

Neden dolayi?Pata küte daldiği için baya zevk veriyo bana,gerçi elitelere damage verememekten dolayi blizzarda parmaklari bağışlıcam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bygool -- 18 Mayıs 2014; 20:18:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygool

Desteğiniz için çok teşekkür ederim.İtemlerde light olarak yoğunlaşıcam.Yalniz sormam gereken iki şey daha var.Yeni başladiğim için sanirim artik auction house kapanmiş.İtem alabilceğim başka bir yol var mi merchantlar dişinda?Bir diğeride monk olarak dual weapon mı takilmam mantikli yoksa kalkan+one hand mi?

dual hand :) support yapmak istiyorsan kalkan kullanırsın ama tavsiye etmiyorum ben. şuan zaten %100 leg drop var. rift girerek hem bol bol leg düşürebilir hemde kadaladan kaliteli leg ler alabilirsin.
  • ekle beni 60 level item vereyim sana elimdekileri ros almamışsı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

quote:

Orijinalden alıntı: bygool

dual hand :) support yapmak istiyorsan kalkan kullanırsın ama tavsiye etmiyorum ben. şuan zaten %100 leg drop var. rift girerek hem bol bol leg düşürebilir hemde kadaladan kaliteli leg ler alabilirsin.

Çok teşekkürler hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: silent59

ekle beni 60 level item vereyim sana elimdekileri ros almamışsı

Ekledim hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.