Şimdi Ara

Destek Atın Sayenizde Paris Görelim. (SS'Lİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
4.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemen orda başka birine oy verdim saol pampi
  • 52 yaptim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • facebook hesabımı istediler telden arayıp tamam dedim oyumu attım
  • Kentpark avm ye şikayet mailinizi attım, konu ss leri, linki ve kaynak kodlarıyla beraber.

Siz de şikayet edin arkadaşlar mail adresi bilgi@kentpark.com.tr böyle bir yalancılığa izin vermeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇantayaBakBe

Kentpark avm ye şikayet mailinizi attım, konu ss leri, linki ve kaynak kodlarıyla beraber.

Siz de şikayet edin arkadaşlar mail adresi bilgi@kentpark.com.tr böyle bir yalancılığa izin vermeyelim.

Olayı çok büyütmussunuz dostum. Oy vermek istemiyosan oy verme geç. Bura forum. İnsanlar birbirine destek olsun diye kurulmuştur aslında forumlar. Seneler seneler sonra bu gelenek unutuldu ama aslı budur. Sen ilk üçe girenlerin nasıl oy aldığını saniyorsun. Onlarda face, twit gibi eşinden dostundan oy toplayarak üst sıralara tırmanmışlar. Bu da aynı mantık. Oy vermek istemezsen vermezsin olur biter. Hayattaki başarısızlıklarını başkasından cikarman hata.

• oy attım

başkasına zaaa xd

• DH forumu madem konuyla ilgilenmiyor bende şikayetimi bizzat yarışmayı düzenleyen kuruma yaparım

Attığın mesajıda silmişsiniz. Ben bu kadar berbat bir yönetim görmedim. Acilen değiştirilmesi lazım. Yaşı değil beyni olgun insanların yönetici olması lazım bu forumda. Ancak öyle adama benzer. Hadi gel bunuda sil sözde yönetici

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Kentpark avm ye şikayet mailinizi attım, konu ss leri, linki ve kaynak kodlarıyla beraber.

Olayı çok büyütmussunuz dostum. Oy vermek istemiyosan oy verme geç. Bura forum. İnsanlar birbirine destek olsun diye kurulmuştur aslında forumlar. Seneler seneler sonra bu gelenek unutuldu ama aslı budur. Sen ilk üçe girenlerin nasıl oy aldığını saniyorsun. Onlarda face, twit gibi eşinden dostundan oy toplayarak üst sıralara tırmanmışlar. Bu da aynı mantık. Oy vermek istemezsen vermezsin olur biter. Hayattaki başarısızlıklarını başkasından cikarman hata.

olayı büyütmek demek mesela ben de o yarışmaya katılmış olsam böyle bir davranışından dolayı onu bulup dövmek abartmak olurdu.

Fakat ben illegal bir şey yapmadım onların kararı bu durumun doğru veya yanlış olduğunu belirlemek.

Kavramları daha iyi öğren.

• quote:

Peki üyesi olduğum bir topluluktan bu yarışma için oy istememim neyini şikayet ettin. Sence de çok normal değil mi?

Yarışmanın amacı siteye olabildiğince çok kişi girmesi kentpark in isminin olabildiğince duyulması değerinin artması ve bu forumdan benim yonlendirmemle girenler de bunu sağlıyor.

Yarışmanın kurallarına aykırı bi şey de yapmıyorum.

Ayrıca en fazla oyu alan kişi de kazanmıyor ki. En fazla oyu alan 10 fotodan 3 unu jüri seçiyor.

Sıkıntınız nerde. Ne zaman insanlığınızı kaybettiniz anlatsana? Ne zaman insanların kuyusunu kazar hale geldiniz?

• tek kişi olanlar(varsa) umarım kazanamaz.
    ayrıca tatil süresini bilmiyorum ama pariste baya gezilecek yer olduğu için çocukla heba olur.
    ben öğrencilerin kazanmasını isterim.siz zaten zengin görünüyorsunuz(linkteki 57 numaralı fotonun siz olduğunu varsayarak) kendiniz karşılasanız da size koymaz gibi o gezi.zaten para tutan bir uçak bileti.
  • quote:

Bu harika davranışınızdan ötürü sizi takdir ediyorum.

Arkadaşlar kendinizi yarışmada ki birisinin yerine koyun. Başkasının forumlardan oy dilenerek üstünüze çıktığını düşünün. İşte şimdi insanlıktan bahsedebiliriz. Yukarıda konu sahibi boşuna "insanlığın öldü bla bla" diye saçmalamasın.

Arkadaşın verdiği adrese şikayetinizi yazın zamanınız varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naber Patron -- 5 Şubat 2017; 20:8:8 >
  • Oy verecektim twitter ile Failed to find request token in session diye hata verdi
  • Adamlar hesabı istiyor hocam resmen. Kusuda bakmayın destek veremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

quote:

Bu harika davranışınızdan ötürü sizi takdir ediyorum.

Arkadaşlar kendinizi yarışmada ki birisinin yerine koyun. Başkasının forumlardan oy dilenerek üstünüze çıktığını düşünün. İşte şimdi insanlıktan bahsedebiliriz. Yukarıda konu sahibi boşuna "insanlığın öldü bla bla" diye saçmalamasın.

Arkadaşın verdiği adrese şikayetinizi yazın zamanınız varsa.

Kardeşim algılama problemin var sanırım. Üyesi olduğun bir platformdan destek istemenin neresi yanlış?

İnsanların durduk yere o siteye girip oy attıgini mi düşünüyorsun.

Ayrıca konu seni neden bu kadar enterese etti anlamadım. Gidip seni ilgilendiren yanlışları düzeltmeye zamanını harca biraz. Sokağındaki çukur için belediyeye başvur mesela. Az aşağıdaki vergi vermeden satış yapan seyyar satıcıyı şikayet et. Önce kendi hakkını sonra başkasının hakkını savun. Haklıca olsun ama şu konudaki gibi saçma sapan polemik yaratıp çok büyük iş hallediyormuscasina bi de insanları orgutlemeye çalışıyorsun. Aferin. Mükemmel duyarlılık. +repini verdim kanka.

• quote:

Orijinalden alıntı: oknysn

quote:

Peki üyesi olduğum bir topluluktan bu yarışma için oy istememim neyini şikayet ettin. Sence de çok normal değil mi?

Yarışmanın amacı siteye olabildiğince çok kişi girmesi kentpark in isminin olabildiğince duyulması değerinin artması ve bu forumdan benim yonlendirmemle girenler de bunu sağlıyor.

Yarışmanın kurallarına aykırı bi şey de yapmıyorum.

Ayrıca en fazla oyu alan kişi de kazanmıyor ki. En fazla oyu alan 10 fotodan 3 unu jüri seçiyor.

Sıkıntınız nerde. Ne zaman insanlığınızı kaybettiniz anlatsana? Ne zaman insanların kuyusunu kazar hale geldiniz?

Üstte de söylediğim gibi bunda bir yanlış Yyok ise sıkıntı yok zaten :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

olayı büyütmek demek mesela ben de o yarışmaya katılmış olsam böyle bir davranışından dolayı onu bulup dövmek abartmak olurdu.

Fakat ben illegal bir şey yapmadım onların kararı bu durumun doğru veya yanlış olduğunu belirlemek.

Kavramları daha iyi öğren.

Sen forum mantığını bilmiyorsun kardeşim. Yeni nesil çok arsız ve duygusuz büyüyor. Gerçekte haklarını aramak yerine sanalda adam yerine konmak istiyolar.

Büyüdüğün zaman dediklerimi daha iyi anlayacaksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 11numara

tek kişi olanlar(varsa) umarım kazanamaz.
    ayrıca tatil süresini bilmiyorum ama pariste baya gezilecek yer olduğu için çocukla heba olur.
    ben öğrencilerin kazanmasını isterim.siz zaten zengin görünüyorsunuz(linkteki 57 numaralı fotonun siz olduğunu varsayarak) kendiniz karşılasanız da size koymaz gibi o gezi.zaten para tutan bir uçak bileti.

Maalesef sandığınız gibi bu ödül olmadan şu aşamada parise gidemeyiz:(

• bir oyda ben bastım kardeş
  • Verdim bir oy hadi yine iyisin enişte

• +1

hadi bakalım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.