Şimdi Ara

[DESTEK] iPhone 4 iOS 7 Kasma sorunu - iOS 6'ya geri dönüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.

Telefonum iPhone 4.
    iOS 6 sürümündeyken yalnızca Facebook-App Store uygulamalarında kasmalar oluyordu fakat o kadar da sorun yapmıyordum.
    Telefonumun iOS 6'ya ait hiçbir yedeklemesini almadan iOS 7 güncellemesini yaptım. Telefon öyle bir kasıyor ki Androidin en kötü telefonları bile kat kat daha hızlı. Telefon orijinal, garantisi vs. duruyor + jailbreaksız.

Fabrika ayarlarına da sıfırladım fakat geri dönüş yapamadım eğer bilen varsa lütfen söylesin Teşekkürler.

• Eski sürümlerse Jailbreak yaptın mı ? Veya shsh kaydı aldın mı ?
    Sen yinede Pc ye TinyUmbrella yükleyip bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KakaoluBiskuviCetesi kullanıcısına yanıt
    Telefonu aldığımda iOS6 yüklüydü ve belirttiğim gibi Jailbreak yapmadım ve shsh kaydı almadım. iTunes ile geri döndermeyi de denedim fakat sonuç alamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifpe

Telefonu aldığımda iOS6 yüklüydü ve belirttiğim gibi Jailbreak yapmadım ve shsh kaydı almadım. iTunes ile geri döndermeyi de denedim fakat sonuç alamadım.

İmzalar kapalı üzgünüm. Yeni güncellemrlerle biraz daha kullanılır hale gelir inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

quote:

İmzalar kapalı üzgünüm. Yeni güncellemrlerle biraz daha kullanılır hale gelir inşallah.

Yeni güncelleme ne zaman gelir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelixangel28

quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

quote:

Yeni güncelleme ne zaman gelir ?

Henüz kesin bir şey yok ama elbet birden çok gelecektir.

• 22 Ekim'de Apple'ın yapacağı etkinlik ile birlikte 7.0.3 veya 7.1 geleceği tahmin ediliyor. Eğer 7.1 gelirse şaşırmam çünkü büyük güncelleştirmeleri bu şekilde sayı atlatarak yapıyorlar ve gelecek güncelleme bence büyük olacak çünkü çok fazla sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 15 Ekim 2013; 10:20:36 >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle birsürü sorun var. Ama güncelleme çıkınca daha kötü olur diye de korkuyorum
  • Oncelikle iyi bayramlar ve ios 7 ailesi olarak biz sizi cok sevdik siz ios 7 yapinca hemen imzalari kapattik donusun yok. Sen en iyisi telefonunu bi restore et, temizle sifir bi kurulum yap bir parca duzelecektir, korkma yeni guncellemeler gelince daha kotu olmaz ios 6 nin cikis donemi de epey sanciliydi. 4 lerde bi parca fark ettirecektir yeni guncellemeler 4s ve 5 lerde cok daha ciddi bir duzelme olacaktir.

• Sanmam hocam. Ben tüm sorunları çözerler diye düşünüyorum. Eğer sorunlar çözülürse bende iOS 7'ye geçeceğim.
  • Size şu kadarını söyleyeyim hiçbir gelişme yok iPhone 5'i de denedim ama hoşuma gitmedi

Fabrika ayarlarına geri dönderdim restore farklı bişey mi oluyo ki anlamadım :S Bi de aklıma şu takıldı acaba internetten iPhone 4 iOS 6 yedeği bulabilirsem iTunes ile onu yükleyebilir miyim?
  • Bende iki gün önce iPhone 4 aldım(yurtdışı) note 2'nin yanına (ip4 eski telefonumdur severim) telefon gerçekten karizma şu an onu kullanıyorum sırf kulaklık çıkışı için bile kullanırım. Ancak aldığım zaman ios 7 yüklüydü ve eski iphone akıcılığı gitmişti menü geçişlerinde bile hissediliyor bu yavaşlama. Note 2 fark atıyor akıcılıkta. Umarım ek güncellemelerle düzelir bu sinirimi bozuyor çünkü.:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 15 Ekim 2013; 14:38:11 >
  • Just4ForMe kullanıcısına yanıt
    Note 2 değil galaxy ace bile daha seri çalışıyor iOS7'ye göre Lanet iOS7
  • Hayir yukleyemezsin apple ile baglantinkurdugunda hata verecek ve yukleme yapilmayacaktir

• jarath kullanıcısına yanıt
    Peki ne yapacağım telefonla destek istiyorum 90 gün gibi bişey saçmalıyorlar garanti servisine göndersem geri dönüş yapılır mı?
  • quote:

Peki ne yapacağım telefonla destek istiyorum 90 gün gibi bişey saçmalıyorlar garanti servisine göndersem geri dönüş yapılır mı?

Dostum anlasamadik senle galiba servisde hic bir sey yapamaz cihazi restore et yeniden kullanmaya basla biraz daha hizlanmis olur ios 7 den donus yok

• ben ip5 telefonu hala ne olur ne olmaz diye güncellemiyorum siz niye ip4 cihazı hemen güncellediniz ki.
  • jarath kullanıcısına yanıt
    Tamam ama telefon deli gibi kasıyor 4S'lerin tamamında da bunun kadar olmasa da kasıyor en azından arkadaşlarımda. Restore yaparsam garantisi gider mi telefonun?
  • Ah ios 6 ah.

• quote:

Tamam ama telefon deli gibi kasıyor 4S'lerin tamamında da bunun kadar olmasa da kasıyor en azından arkadaşlarımda. Restore yaparsam garantisi gider mi telefonun?

Tabi ki garantisi gitmez restore dedigin fabrika ayarlarina donmek gibi bir sey telefonu sifirliyorsun 4s lerde kasma pek yok yavaslama var ios6 gibi seri degil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.