Şimdi Ara

destem güçlü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce destem güçlü mü destemdeki en güçlü kartlar bunlar

exodia=tek kartta exodia

sonsuz uyku

kara delik

mavi gözlü beyaz ejder

3 mavi gözlü beyaz ejder=tek kartta 3 mavi gözlü beyaz ejder

terkedilmiş (vazgeçilen)

çelik tyrannosaurus

siyah köpekbalığı= atk:21100 def:13200

karanlığın sihirbazı

slifer (gökyüzü ejderi)

eee nasıl iyi mi

• bi kere o tek kart exodia dan kaybediyon düelloda kullanma seni döverler tek kart exodia olmaz sahtedir o
  • Desten gerçekten de kötü :D eğer tüm desten buysa oynayamazsın canavarları çağıramaazsın xD 1-feda etcek canavar lazım:D 2-Özel efekti olan canavar lazım mavi gözlü ejder devri kapnalı çok oldu :D 3- Terkedilmiş ne kadar iyi olsada onun ritual kartı lazım :D 4- Son olarak bir desteyi güçlü yapan tuzak sihir ve canavar kartlarının dengesidir :D
    özür dilerim en güçlü kartlar kısmızı görmemişim bide 21k saldırı puanı olan bir canavar olmaz :D bide slifer kartının gerçekte hiçir efelti yok yani orjinal kartında efekt yazmıyo sahtesini bilmem :d ben orjinalini sipariş vermiştim 3 tanrı kartının 15 euro ya 3 bi gelti tek efekti yok 3 ününde xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rk_M@ster_W@terlord1 -- 15 Eylül 2010; 8:43:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rk_M@ster_W@terlord1

Desten gerçekten de kötü :D eğer tüm desten buysa oynayamazsın canavarları çağıramaazsın xD 1-feda etcek canavar lazım:D 2-Özel efekti olan canavar lazım mavi gözlü ejder devri kapnalı çok oldu :D 3- Terkedilmiş ne kadar iyi olsada onun ritual kartı lazım :D 4- Son olarak bir desteyi güçlü yapan tuzak sihir ve canavar kartlarının dengesidir :D
    özür dilerim en güçlü kartlar kısmızı görmemişim bide 21k saldırı puanı olan bir canavar olmaz :D bide slifer kartının gerçekte hiçir efelti yok yani orjinal kartında efekt yazmıyo sahtesini bilmem :d ben orjinalini sipariş vermiştim 3 tanrı kartının 15 euro ya 3 bi gelti tek efekti yok 3 ününde xD

dediğinden hiçbirşey anlamadım yu gi ohun en güçlü canavarları 3 tanrı kartı horakti ve exodiadır bunlardan güçlü kart yoktur gel sana göstereyim 21100 atk li canavar var mı yok mu ve bütün destem bu değil destemde 200 den fazla kart var en güçlü olanları yazdım sen ben değilsin görmeden kötümser yorum yapamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00

bi kere o tek kart exodia dan kaybediyon düelloda kullanma seni döverler tek kart exodia olmaz sahtedir o

bu kart çok meşhur yeni çıktı exodianın tek kartı tıpkı kara exodia gibi ve ben kung fu yapıyorum ve biliyorum kimse beni dövemez kung fu bildiğim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: erccann

quote:

Orijinalden alıntı: DaRKDaRe_00

bi kere o tek kart exodia dan kaybediyon düelloda kullanma seni döverler tek kart exodia olmaz sahtedir o

bu kart çok meşhur yeni çıktı exodianın tek kartı tıpkı kara exodia gibi ve ben kung fu yapıyorum ve biliyorum kimse beni dövemez kung fu bildiğim için

• Sahte kartlar tek exodia olurmu hiç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunumu diyorsun ??

destem güçlü mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbertEinstein

Bunumu diyorsun ??

destem güçlü mü?

Konuyu acan arkadas tamamen faıllerden olusturmakta kendını
    Tamam hadı tek ex o olsun ama onu cagırmak ıcın 5 parcanın mezarda ve contrat wıthe ex kartı olması lazım 200 kartlık deste yasal degıl zaten slıferın yasalı daha cıkmadı dıye bılıyorum (obelısk ve ra cıktı) daha sayayımmı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.