Arkadaşlar ben bu desteyle nadir yenilirim ve destesinde oyundaki tüm kartlar olan birine 7 tur dayandım.Ukraynalı bir çocuk...[Bu arada Harpie'leri görünce kız sanmayın hava canavarları diye aldım] Bu ana destedir alt destede zaten kart yok işime yarar. NOT:Tümü orjinal artık sahte kart bile bulamıyorum zaten. CANAVARLAR:
Turbo Warrior Turbo Synchron Oyter Meister Harpie's BrotheR 2 tane Flying Kamakiri 1 Lady Ninja Yae Blue-Eyes White Dragon Slate Warrior Card Ejector Harpie Lady 3 Harpie Lady 2[HARPİE 1 DE VARDI YIRTILDI] Roc From the Valley of Haze Healing Wave Generator Bladefly Guardian Sphinx The Tricky Iron Chain Snake Man Eater Bug Swift Birdman Joe Superancient Deepsea King Coelacanth Interplanetary Invader "A" Harpie's Pet Baby Dragon Labyrinth Wall Power Injector Medium Piece Golem Psychic Jumper Stell-Armoured Soldier in the Mobile Village Sonic Duck 2 tane Harpie Lady Sisters Dharc the Dark Charmer Gigantes
Sihir Kartları:
Heavy Storm Triangle Ecstasy Spark Card Destruction Harpies' Hunting Ground Lightning Vortex Reload Card Rotator Nobleman of Crossout Mystical Space Typhoon 2 tane Elegant Egotist Tribute to the Doomed
Tuzak Kartları:
Spellbinding Circle Dark Coffin Call of the Haunted Spacegate Icarus Attack Magic Jammer Ninjitsu Art of Transformation Transmigration Break Reckless Greed Hysteric Party Dust Tornado All-Out Attacks Sakuretsi Armor
NOT:10 ÜZERİNDEN PUAN VERİN.
4 Harpie ve elegantları kaldır BEWD i kaldır şimdilik bunları soyeleyım wınd kurcaksan otk dusun bıraz da yvd degılde jtp de bır wınd destem vardı ıstersen atabılırım?
Biraz açık konuş Harpie'leri kaldırmayı düşünüyorum.Ama Harpie's Brother'la Harpie Lady 3 kalsın.Çünkü Icarus Attack sayesinde Winged Beast canavarlar gerek.Ayrıca Harpie Lady 3 ün güzel özelliği var.
Biraz açık konuş kısaltmalardan anlamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: SharpSeyf
4 Harpie ve elegantları kaldır BEWD i kaldır şimdilik bunları soyeleyım wınd kurcaksan otk dusun bıraz da yvd degılde jtp de bır wınd destem vardı ıstersen atabılırım?
Oha yeni fark ettim.4 puan mı veriyorsun gerçekten?Guardian Sphinx,Blue-Eyes White Dragon falan var.
Bu arada biraz daha katılımlarınızı bekliyorum.[Konu için]
quote:
Orijinalden alıntı: roket5361
quote:
Orijinalden alıntı: SharpSeyf
Oha yeni fark ettim.4 puan mı veriyorsun gerçekten?Guardian Sphinx,Blue-Eyes White Dragon falan var.
Bu arada biraz daha katılımlarınızı bekliyorum.[Konu için]
BEWD ve sphınx ın olması zaten buyuk bır hata wınd deck ıcın.
Bak ben genellikle wind yapıyorum.Aslında gerçekten böylesye sırf wind deste kurmaktan vazgeçiyorum tamam mı?Karışık deste olsun.Ayrıca belki BEWD yanlış olabilir ama sphinx nedne yanlış.Toprak canavarı olduğunda mı? Bu arada vazgeçtim wind destesinden...[Yani sırf wind olmayacak]