Arkadaşlar Destiny oyununun esas ve en önemli sorunu tek başınıza yapacağınız şeyin az olması yada birileri olmadan birşey yapamamak. Bunu destiny oynayan herkez bilir.
Şahsım destiny çıktığından beri oynayan birçok clan oluşumuna girmiş ve oluşturmuş oyunu severek oynayan biriyim.
Bu oluşumu sizler ile sıfırdan oluşturmak esas amacım.
1- İşte bir clandayım ama adamlar kendi guildini oluşturmuş 6 kişi takılıyolar raidini yapıyorlar eksik olursa çağırıyorlar, 2- ya aga ben bu oyuna 5 saat 8 saat vakit ayırıyorum seviyorum hergün oynuyorum da ama adam yok, 3- ya abi bizim efsane clan vardı destiny 2 başta saçmalayınca millet oyunu bıraktı kaldı 1 kişi 2 kişi adam bulamıyoruz, 4- millet kaçınca bizda çağıran olcakta yada fireteamden adam bulcazda görev yapçaz diye uğraşmaktan sıkıldım, 5- abi benim gibi oyunu bilen iyi oynayan 10kişi olsada şu oyunda herşeyi yapsak kimseye minnet etmesek,
diyen arkadaşlar ile bir clan oluşturalım diye düşündüm hepimiz bu sorunları yaşıyoruz bu tip dertler ile uğraşacağımza gelin burda ister özelden ister konudan konuşarak tartışarak tanışarak kendi clanımızı oluşturalım. hem arkadaş olalım hemde sevdiğimiz oyunu oynarken eğlenelim.
Herkeze iyi forumlar ve iyi seneler diliyorum.
Destiny ile ilgilenmememe ragmen klana giresim geldi su yazi uzerine :)
Eyvallah bababüyüksün 😁 maksat muhabbet güzel olsun zamanı güzel geçirelim pm atarım sohbete beklerim destiny oynamasanda 😬😉
Dlc 1 ve 2 yi aldım oynadım ama bu solo oynama sorunundan dolayı oyunu bırakmıştım böyle bir oluşum kurma düşünceniz olur ise tekrar oynamak isterim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme