Şimdi Ara

Destruction talenti lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Theode

quote:

Orjinalden alıntı: RapperetouR

warlock destruction talenti yapabilirmisiniz 2. sini aff demo siz seçin hangisi iyiyse bu talenti yapıcam yok sen aff ol sen demo ol demeyin ben dest olucam petli mage gibi bi şey olcam imp imle ortalıgı ateşden yakıcam her chara ezik dediniz warlocka ezik diyin bakalım

warlocka laf yok. 70 de rogdan başkası warlocku kesemez. ayrıca özellikle 42 ye kadar pvpde önüne gelen alacak, o yüzden 70 e kadar sabret.

ben hunterla kesiyorum napcaz

• quote:

Orjinalden alıntı: Leadri

quote:

Orjinalden alıntı: Acgespell

Arkadaş her classı kasıyorda o yüzden rogue pvp classıdır iyi gelir ona

sanada bi kız iyi gelir ama

Konuyu değiştirme
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

Abi noluyoz ya, ben ne raid ne arena talenti verdim, adam yeni açmış lock. Destruction lvling verdim, Biraz anlayışlı olalım, adam raid talenti deseydi, öle bi talent verirdimki ağzınız açık kalırdı, aynı olayu arena içinde gerekli, ama herkes lock profu kesilmiş, ya adamın sorusu raid talenti veya pvp mi. Sinirlerim bozuldu sabah sabah. Black.rain, öle ezberden talent verip milletin talentini eleştirme, ama madem istiyonuz, alın

raid talenti:http://www.wowhead.com/?talent=IZdxczIbzZxx0tr0tVuV
    arena talenti:http://www.wowhead.com/?talent=Iq0riofzRZbxczIiz0xs

ben senin yazdıın talent i eleştirmedim zaten sondada söledim soruyu soran arkadaşa nasıl bi talent istediini yazmasını söledim...benim kafamı bozan 3-4 saat oynayıp 2-3 saat forumlarda dolaşıorum lafına oldu...sen zaten sana göre iyi gelen bi talent dizilimi wermişsin...
    benim baştaki lafım biraz yanlış anlaşılmış sadece okadar...

• quote:

Orjinalden alıntı: black.rain

quote:

Abi noluyoz ya, ben ne raid ne arena talenti verdim, adam yeni açmış lock. Destruction lvling verdim, Biraz anlayışlı olalım, adam raid talenti deseydi, öle bi talent verirdimki ağzınız açık kalırdı, aynı olayu arena içinde gerekli, ama herkes lock profu kesilmiş, ya adamın sorusu raid talenti veya pvp mi. Sinirlerim bozuldu sabah sabah. Black.rain, öle ezberden talent verip milletin talentini eleştirme, ama madem istiyonuz, alın

raid talenti:http://www.wowhead.com/?talent=IZdxczIbzZxx0tr0tVuV
    arena talenti:http://www.wowhead.com/?talent=Iq0riofzRZbxczIiz0xs

ben senin yazdıın talent i eleştirmedim zaten sondada söledim soruyu soran arkadaşa nasıl bi talent istediini yazmasını söledim...benim kafamı bozan 3-4 saat oynayıp 2-3 saat forumlarda dolaşıorum lafına oldu...sen zaten sana göre iyi gelen bi talent dizilimi wermişsin...
    benim baştaki lafım biraz yanlış anlaşılmış sadece okadar...

O zaman çok özür dilerim, aslında topici açan arkadaşa verilecek cevap destructiondan düzgün lvling olmaz, ama benden destruction lvling istedi bende verdim, yoksa oyunda belli bir süre 70 olmuş her warlock, 27/34/0 ün en iyi arena 0/21/40 ında en iyi raid talenti olduğunu bilir, tekrar özür diliyorum yanlış anlamamdan dolayı.

• bu eleman değil miydi çok hırs yaptım artık wow da adamakıllı oyun oynucam falan diye topic açan?

kardeş get a life XD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade GTR -- 6 Ocak 2008; 22:41:08 >
  • 21/40 demonic sac. shadow&flame bana görede en iyi raid talent.ı Yüksek bir spll dmg ve crit en azından t5 değerşerine yakın , ama spellfire + spell strike dikip incinerate çalışarakda t5 item seviyesine ulaşana kadar çok iyi dps yapabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RapperetouR

warlock destruction talenti yapabilirmisiniz 2. sini aff demo siz seçin hangisi iyiyse bu talenti yapıcam yok sen aff ol sen demo ol demeyin ben dest olucam petli mage gibi bi şey olcam imp imle ortalıgı ateşden yakıcam her chara ezik dediniz warlocka ezik diyin bakalım

Arkadaş imple oynamak istiyorum diyor çok az kişi impe puan vermiş...
    Al arkadaşım güle güle yak ortalığı

http://www.wowhead.com/?talent=IV0bZcxZxxbtr0tIuio
  • quote:

destructiondan düzgün lvling olmaz

Olurmu ya, bence en zevkli level kasma talenti valla. Hoş şurasıda gerçek, çok zaman kabettirir, biraz WoW'u tanımak gerektirir, hatta aslında imba bir 70 charın olupta alt kasıyor olman epey hayrına olur. Ama harbiden desto gibi zevkli talentte yok allah için. Bol bol misslede, moblar sürekli sana vurduğu için acayip bandage serfiyatı yapsanda, 10x zevk veriyor desto ile leveling. Hele hele level 40 den sonra secriface-desto ile void secrifice edip hiç suya oturmadan sonsuza kadar mob kesebilmek, mananınada hp ile doldurmak anormal zevkli, hiçbirşeye değişmem. (tabi yeni başlayanlar fersah fersah uzak dursun destodan o ayrı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 7 Ocak 2008; 12:11:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

quote:

destructiondan düzgün lvling olmaz

Olurmu ya, bence en zevkli level kasma talenti valla. Hoş şurasıda gerçek, çok zaman kabettirir, biraz WoW'u tanımak gerektirir, hatta aslında imba bir 70 charın olupta alt kasıyor olman epey hayrına olur. Ama harbiden desto gibi zevkli talentte yok allah için. Bol bol misslede, moblar sürekli sana vurduğu için acayip bandage serfiyatı yapsanda, 10x zevk veriyor desto ile leveling. Hele hele level 40 den sonra secriface-desto ile void secrifice edip hiç suya oturmadan sonsuza kadar mob kesebilmek, mananınada hp ile doldurmak anormal zevkli, hiçbirşeye değişmem. (tabi yeni başlayanlar fersah fersah uzak dursun destodan o ayrı)

Elbette, ama bak benim kendime ait macrom vardı affliction lvlingde, combat sonunda canım ve manam full oluyor, ve combatlarda öle çok uzun sürmüyor, arada shadowbolt attığım oluyodu. Fena olmayan bir sürede canın ve manan azalmadan lvl kasmak mı daha iyi, yoksa bandage yemek içmek falan filan mı. Basit sebepler, improved drain soul %10 mana improved life tap talentiyle beraber lifetapın %100 canını %120 manaya çeviriyor, dark pact 700 küsür petinin manasını sana veriyor, üstüne drain lifeının soul siphon sayesinde drain tanking metoduyla elite mobları kesiyosun o sırada dotlar vuruyor, yani affliction gibi bi lvling talent varken destructiona gerek yok manasında dedim destructiondan düzgün lvling olmaz diye, yoksa destructionla lvl atlayan arkadaşlarımda var, ama onlardan daha iyi kastığıma emindim.

• Ben sevmiyorum o olayı ya. Ne şöyle vurduğunu biliyorsun, ne crit çıkıyorsun, öleee kendi kendine ölüyor moblar sanki. sürekli aynı rütin hareketlerle mob kesiyorsun. Ama desto olunca az biraz yusuf yusuf modu, az biraz "laaaaan level 58 moba 2k shadow çaktım olum muahhaha" modu, şöyle "ya birazda imp secriface edip, dur birazda petle oynıyayım, yok en babası felhunter secrifice" muhabbetleri falan baya hoş oluyor.

Dedim ya eğer acelen yoksa hele hele alt kasıyorsan kesin secriface-desto ile kasıcan. Warlockta ne var ne yok hepsini kullanıyorsun skill olarak. Geyiğin bini bir para level kasıyorsun. level 70 olunca bile, level kasma bitti diye üzülüyorsun sanki :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

Ben sevmiyorum o olayı ya. Ne şöyle vurduğunu biliyorsun, ne crit çıkıyorsun, öleee kendi kendine ölüyor moblar sanki. sürekli aynı rütin hareketlerle mob kesiyorsun. Ama desto olunca az biraz yusuf yusuf modu, az biraz "laaaaan level 58 moba 2k shadow çaktım olum muahhaha" modu, şöyle "ya birazda imp secriface edip, dur birazda petle oynıyayım, yok en babası felhunter secrifice" muhabbetleri falan baya hoş oluyor.

Dedim ya eğer acelen yoksa hele hele alt kasıyorsan kesin secriface-desto ile kasıcan. Warlockta ne var ne yok hepsini kullanıyorsun skill olarak. Geyiğin bini bir para level kasıyorsun. level 70 olunca bile, level kasma bitti diye üzülüyorsun sanki :D

Tercih meselesi, senin dediğini yapan dolu arkadaşım var, ama ben huzurlu huzurlu kasmayı sevdiğim için, destruction benm için yalan lvling olarak, ama içimde hep şu var, resilience kalksada pvp için destructiona dönsem, asıl pvpsi zevkli olan resilience olmadadan önceki destroydu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.