Şimdi Ara

Detaylarıyla microsdhc kartlar (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
35
Favori
58.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Undatch

Samsung galaxy w ye 16 gb lık yazma okuma hızı yüksek f/p bir micro sd veya sdhc önerir misiniz aklımdahttp://www.hizlial.com/u03.006.9338.0036/team-micro-sd-sdhc-16gb-class-10-ultra-yuksek-hizli-flash-kart-sd-donusturucu-hediyeli-tmmsd16gc10 şu model var sizce nasıldır daha iyi performans sunan varsa bu fiyatlara yazar mısınız modeli.Şimdiden sağolun!

Bunu alacağın şunu almanı öneririm.

http://www.morhipo.com/kampanya/detay/3427805/14171/toshiba-16gb-sdhc-exceria-type-2-uhs1-c10

15 Liralık hediye çekide kullanırsan 37 Liraya geliyor

Yine 30Lira civarına Sandisk Ultra 16GB MicroSD kartınıda alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 30 Mart 2013; 11:21:20 >

• konuyu açan arkadaş ve yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim. doğru bildiğim bir çok yanlışımı gösterdi bana.
    ben genel de bu tip teknoloji alışverişlerimi ebay, dx gibi sitelerden yapıyorum. gelmeden görme şansımız olmuyor ürünü malesef. söylenenlere rağmen 32 gb class 10 bir kart almak istiyorum. sebebi kullandığım telefonun 13 mgp kamerası, hdr video kaydı ve full hd ekranı. uzun seyehatlerimde bu avantajı kullanmak istiyorum.
    aranızda yurt dışından bu tip bir kart almış olan ya da bilen varsa bana öneride bulunabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lojistikçi

konuyu açan arkadaş ve yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim. doğru bildiğim bir çok yanlışımı gösterdi bana.
    ben genel de bu tip teknoloji alışverişlerimi ebay, dx gibi sitelerden yapıyorum. gelmeden görme şansımız olmuyor ürünü malesef. söylenenlere rağmen 32 gb class 10 bir kart almak istiyorum. sebebi kullandığım telefonun 13 mgp kamerası, hdr video kaydı ve full hd ekranı. uzun seyehatlerimde bu avantajı kullanmak istiyorum.
    aranızda yurt dışından bu tip bir kart almış olan ya da bilen varsa bana öneride bulunabilir mi?

Bende aynı durumdayım. Aynı özelliklerde ki bir telefon için bende böyle bir micro sd kart arıyorum. Daha önce kullanan veya bilgisi olan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nestra

quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

quote:

Samsung 32GB Class 10 Micro SDHC Card Essential Class Card'i,yabanci bi forumdan onerilen Micro SDHC Card'di,onerilen amazon.co.uk saticidan siparis ettim.
    fiyat belirsiz araliklarla kucuk farkliliklar gosterebiliyor.

Detaylarıyla microsdhc kartlar

kart SD adaptoruyla dun 22/02/13 geldi,ama essential degil plus !

Detaylarıyla microsdhc kartlar Detaylarıyla microsdhc kartlar

Güle güle kullanın.
    Bakın dikkatimi çeken birşey hakkında yazayım.
    ilk resmin sol altına bakın; UHS-1 diye bir ibare var.
    bu tanım class sistemi gibidir ama daha yüksektir. sanırım öncedende yazmıştım. bu kart aslında class 10 değil. class 10 sisteminin daha üztünde olan kartlar için tanımlama. muhtemelen ilerde uhs-2 vs gibi tanımlamalarda gelicek.

UHS-1 in vaadedilen hızlara ulaşabilmesi için sadece kartın uhs-1 olması yetmez. telefonun veya bilgisayara bağlı kart okuyucunun da uhs-1 desteklemesi lazım. aksi taktirde alacağınız performans en iyi ihtimalle class10 seviyesinde olucaktır. aradaki farkı cadde arabası ile yarış arabası gibi anlatabiliriz. nasılki yarış arabasını normal caddede kullanmanın bir manası veya avantajı olmayacaks aburdada aynı durum geçerli. yada cd-dvd farkını düşünün.

fırsatınız olunca test yapıp paylaşabilirseniz güzel olur. teşekkürler.

Bende Xperia Z Telefona MicroSD Kart almak istiyorum. Şu an Hafıza krtsız kullanıyorum ama Şimdiden 12 GB tı doldurdum :) . Bu ürünü Xperia Z de kullanabilir miyim? Yda nasıl bir MicroSD kart tavsiye edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

Evet arkadaşlar, kart elime ulaştı. Bana 30 dolara maloldu. Ve de Kore'den geldi kart.

Bu da yaptığım hız testi;

USB 2.0 karta darboğaz yapıyor. Yabancı kaynaklarda yaptığım araştırmaya göre; UHS destekli, USB 3.0 arayüzünü kullanan kart okuyucularla 70MB/s sıralı okuma hızlarına erişmek mümkünmüş.

ayni karti EXcom_Zkko'da kullaniyor,daha tecrubeli ve hiz test'i yapmis,ben bi turlu basaramdim.
    acer liquid gallant duo e350 - Android OS, v4.0.3 (Ice Cream Sandwich) cihazda kullaniyorum,herhangi bir olumsuzluk algilamiyorum.
    amazon.co.uk Locoisle777 saticidan aldim.

• quote:

Evet arkadaşlar, kart elime ulaştı. Bana 30 dolara maloldu. Ve de Kore'den geldi kart.

USB 2.0 karta darboğaz yapıyor. Yabancı kaynaklarda yaptığım araştırmaya göre; UHS destekli, USB 3.0 arayüzünü kullanan kart okuyucularla 70MB/s sıralı okuma hızlarına erişmek mümkünmüş.

Peki xperia z telefonda bu kartı tavsiye eder misin? 32 GB kart arıyorum nasıl bir kart tavsiye edersin.

• Kesinlikle tavsiye ederim. Tahminen yurtiçi piyasasında bulabileceğiniz hemen her karttan daha yüksek parçalı okuma performansı sunuyor.

Tek sorun; Kore'den gelmesi 20 güne yakın bir zaman alıyor. Ya da gitti gidiyor'dan (tabi fiyat biraz yüksek) edinilebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım cevabın için teşekkür ederim. Kartı Aldığın link i vermenin mümkün müdür!

• quote:

Orijinalden alıntı: _EFE_

Arkadaşım cevabın için teşekkür ederim. Kartı Aldığın link i vermenin mümkün müdür!

Tabi ki. Buyrun;

http://www.ebay.com/itm/251235268853?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _EFE_

Arkadaşım cevabın için teşekkür ederim. Kartı Aldığın link i vermenin mümkün müdür!

Tabi ki. Buyrun;

http://www.ebay.com/itm/251235268853?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Siparişi verdim

• quote:

quote:

ayni karti EXcom_Zkko'da kullaniyor,daha tecrubeli ve hiz test'i yapmis,ben bi turlu basaramdim.
    acer liquid gallant duo e350 - Android OS, v4.0.3 (Ice Cream Sandwich) cihazda kullaniyorum,herhangi bir olumsuzluk algilamiyorum.
    amazon.co.uk Locoisle777 saticidan aldim.

siparişi verdim hadi hayırlısı

• Şimdiden hayırlı olsun. Gayet hızlı bir kart.
  • Bana attığınız mesajı yeni gördüğümden ben cevap verebilene kadar sipariş vermişsiniz. kullananların memnun kaldığı bir kart. güle güle kullanın.
  • http://www.ebay.com/ctg/SanDisk-Ultra-64-GB-Class-10-SDXC-Card-Retail-SDSDQUA-064G-U46A-/129579720

Bu kartı almayı dusunuyorum , bundan daha hızlı bır kart var mı bıldıgınız? Varsa PM atan olursa sevınırım :)

Sandısk grubunda bır de bu kart var ama 16GB dan yuksegı yok ....

http://www.ebay.com/itm/SanDisk-16GB-16G-Class10-Extreme-PRO-Micro-SD-Micro-SDHC-UHS-1-UHS-I-Card-95MB-s-/290770469430?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item43b3454236

Tavsıyelere acıgım yazma ve okuma hızı yuksek 32 ve 64 gb civarı kartlarda ...

• 64GB'i son donemin ancak belirli cihazlari destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 15 Nisan 2013; 22:51:54 >
  • quote:

64GB'i son donemin ancak belirli cihazlari destekliyor.

Hocam bende kı cıhaz mesela S3 desteklıyor...

Zaten degıstıgınde de S4 olacak ta :) Hafıza kartının en hızlısı lazım bana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: suhatuna

http://www.ebay.com/ctg/SanDisk-Ultra-64-GB-Class-10-SDXC-Card-Retail-SDSDQUA-064G-U46A-/129579720

Bu kartı almayı dusunuyorum , bundan daha hızlı bır kart var mı bıldıgınız? Varsa PM atan olursa sevınırım :)

http://www.ebay.com/itm/SanDisk-16GB-16G-Class10-Extreme-PRO-Micro-SD-Micro-SDHC-UHS-1-UHS-I-Card-95MB-s-/290770469430?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item43b3454236

Yukarıda verdiğim linkteki satıcının diğer ürünlerine tıklayın; orada 64GB Samsung Pro serisi MicroSDHC hafıza kartını göreceksiniz. İşte onu hız anlamında piyasada zorlayabilecek kart sayısı çok çok azdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: nestra

Bana attığınız mesajı yeni gördüğümden ben cevap verebilene kadar sipariş vermişsiniz. kullananların memnun kaldığı bir kart. güle güle kullanın.

Hocam şu an çok kafam karıştı. Class 6 dağa idealdir demişsiniz ancak herkes class 10 alıyor. Android için tam olarak tavsiyeniz nedir?

• bu Class baska,diger Class diil !
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: suhatuna

http://www.ebay.com/ctg/SanDisk-Ultra-64-GB-Class-10-SDXC-Card-Retail-SDSDQUA-064G-U46A-/129579720

Yukarıda verdiğim linkteki satıcının diğer ürünlerine tıklayın; orada 64GB Samsung Pro serisi MicroSDHC hafıza kartını göreceksiniz. İşte onu hız anlamında piyasada zorlayabilecek kart sayısı çok çok azdır.

Hocams anırım bahsettıgın lınk ve urun bu:

http://www.ebay.com/itm/Genuine-SAMSUNG-64GB-MICRO-SDXC-CARD-UHS-I-PRO-CLASS-10-for-smartphone-camera-/251232278075?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a7e9c563b

ama bu o kadar da hızlı gozukmuyor...

Neden dersen Sandısk ın 16gb a kadar olan ultra extreme modelı 90MB yazma 95mb okuma hızına sahıp ...
    Ama 64 gb yok ıste , onsda en fazla 16gb var ...

O hızlarda uygun fıyatlı baska kart varmıdırı tavsıye edebılecegınız_

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.